«Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, τι;»: Το πρόγραμμα του Παιδικού Μουσείου για τον Σεπτέμβριο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Μία απολαυστική εβδομάδα πριν την έναρξη του σχολείου για παιδιά ηλικίας 6-12 χρόνων που αγαπούν τις περιπέτειες και την εξερεύνηση στην πόλη

Οι διακοπές συνεχίζονται στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας και τον Σεπτέμβριο.

Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 καθώς και τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 8:30 έως τις 16:30, το Παιδικό Μουσείο της Αθήνας περιμένει παιδιά ηλικίας 6-12 χρόνων που αγαπούν τις περιπέτειες και την εξερεύνηση στην πόλη.

Εξερευνήσεις στον Εθνικό Κήπο – «Ηχοανακαλυπτικοί» περίπατοι στο Ωδείο Αθηνών – Επισκέψεις σε γειτονικά μουσεία – Πρωινό πικ νικ, πειράματα, κατασκευές, γλυκές κι αλμυρές αλχημείες στην κουζίνα

είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που θα μετατρέψουν την εβδομάδα πριν ξεκινήσει το σχολείο στην πιο απολαυστική περιπέτεια.

Οι επιμέρους δραστηριότητες, τα παιχνίδια και τα πειράματα είναι διαφορετικά ανά ημέρα. Η μελέτη και ο σχεδιασμός του προγράμματος έχει γίνει από το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων & υλοποιείται από τους ερμηνευτές του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

22 €
- 115 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.