Park Your Cinema Kids: Οι Αριστόγατες (1970)

Τον Ιούλιο το Park Your Cinema Kids φέρνει τους μικρούς επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ κοντά στα πιο διαχρονικά κατοικίδια ζωάκια του σινεμά

Τον Ιούλιο το Park Your Cinema Kids φέρνει τους μικρούς επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ κοντά σε μερικά από τα πιο διαχρονικά αξιολάτρευτα κατοικίδια ζωάκια του σινεμά που μας συντρόφευαν από τη δεκαετία του ’60 μέχρι σήμερα. Γάτες, σκυλάκια, πτηνά, μέχρι και τρωκτικά, έρχονται να μας θυμίσουν πόσο πολύ αποζητάμε την παρουσία τους όταν βρισκόμαστε στο σπίτι μας, ακόμη και όταν κάνουν τις πιο ζαβολιάρικες ανακατωσούρες, διαρκώς γύρω από τα πόδια μας. Για εκείνους που έχουν κατοικίδια, απλά, είναι οικογένεια.

Οι Αριστόγατες (1970)

Μια ιδιόρρυθμη πολυεκατομμυριούχος πεθαίνει στο Παρίσι και η διαθήκη της ανακηρύσσει σε μοναδικούς κληρονόμους… τις Αριστόγατές της! Ο μπάτλερ της μακαρίτισσας ζηλεύει με φθόνο την τύχη των γατιών και αποφασίζει να τα στείλει στην εξοχή… χωρίς γυρισμό, αλλά δεν λογαριάζει στην υποστήριξη που θα έχουν οι κληρονόμοι από τις κεραμιδόγατες της περιοχής. Ρομαντική διάθεση, στοιχεία περιπέτειας και πολλά τραγούδια δίνουν το στίγμα μιας ακόμη τεράστιας εμπορικής επιτυχίας της Disney. Παραδόξως, η έμπνευση για την ιστορία προέκυψε από αληθινό περιστατικό της δεκαετίας του 1910!

 

 

Συντελεστές

Επιμέλεια προγράμματος: Ηλίας Φραγκούλης

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.