Parklife: Μιούζικαλ στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Mελωδίες από γνωστά μιούζικαλ πλημμυρίζουν το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος σε μια διαφορετική συναυλία

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος καλωσορίζει και πάλι το Parklife, τη σειρά συναυλιών στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, προσκαλώντας το κοινό σε μία εμπειρία όπου η μουσική επενδύει τη φύση και η φύση εμπλουτίζει τη μουσική εμπειρία.

Tο Σάββατο, 26 Αυγούστου (20.30/Ξεφωτο), μελωδίες από γνωστά μιούζικαλ θα πλημμυρίσουν το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος σε μια διαφορετική συναυλία από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Αποσπάσματα από το West Side Story, το Φάντασμα της Όπερας, το Σικάγο, το South Pacific και το Girl Crazy, από συνθέτες όπως ο Leonard Bernstein, o George Gershwin και ο Andrew Lloyd Webber, θα παρουσιαστούν μικρούς και μεγάλους που θα μπορέσουν απολαύσουν τη συναυλία ξαπλωμένοι στο γρασίδι.

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, είναι το αρχαιότερο ορχηστρικό μουσικό σύνολο στην Ελλάδα και ένα κορυφαίο συμφωνικό σχήμα με πολυδιάστατη δραστηριότητα. Για τη συναυλία στο Ξέφωτο, την Ορχήστρα θα διευθύνει ο διακεκριμένος Βλαδίμηρος Συμεωνίδης, ενώ οι ταλαντούχοι Βάσια Ζαχαροπούλου και Σπύρος Κλείσσας θα ερμηνεύσουν κλασικά τραγούδια όπως το The Music of the Night και το I Could Have Danced All Night.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.