Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδομαγέματα

Μια διαδραστική «παράσταση - παιχνίδι» που γιορτάζει τα Χριστούγεννα

Η Λίνα Μαγισσουλίνα είναι ζωηρή. Πολύ πολύ ζωηρή και κανείς δεν την αντέχει… ούτε για μια στιγμή. Γι’ αυτό και οι φίλοι της, τη φορτώνουν στο μαγικό σκουπάκι της και τη στέλνουν «διακοπές» στο Βόρειο Πόλο,  στη νονά της, την Σία Μαγισσία, που μια χαρά περνούσε μέχρι τώρα στην κουζίνα της, φτιάχνοντας πραλίνες, κουραμπιέδες και γλυκάκια για τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικάκια. Μα όταν η Λίνα η Μαγισσουλίνα αρχίζει τις σκανδαλιές τότε όλα γίνονται στ’ αλήθεια “κάτω – άνω”, ακόμη κι αν είναι Χριστούγεννα. Τα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια ζωντανεύουν και χοροπηδάνε και τον κόσμο όλο χαλάνε. Μικροί καλικάντζαροι κάνουν την εμφάνιση τους. Τα «γλυκά» των Χριστουγέννων γίνονται «πικρά»! Ο Άγιος Βασίλης χάνει τα γυαλιά του και δε μπορεί να διαβάσει τα γράμματα των παιδιών. Και όσο για το σοκολατένιο πάρκο των ονείρων… λιώνει και γίνεται ένα τεράστιο ποτάμι σοκολάτας που κινδυνεύει να πνίξει όλο το Βόρειο Πόλο.

Άραγε θα πείσουν ο Άγιος Βασίλης και τα παιδιά την Λίνα  Μαγισσουλίνα να σταματήσει τις σκανταλιές, να διορθώσει τα λάθη της και να αποκτήσει πολλούς και πραγματικούς φίλους;

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Μια διαδραστική «παράσταση – παιχνίδι» που σκορπάει διάχυτη τη μαγεία των Χριστουγέννων. Οι θεατές εμπλέκονται στα δρώμενα και συμπαρασύρονται σε μια γιορτή αγάπης. Ξετυλίγουν μαζί με τη μικρή Λίνα Μαγισσουλίνα το κουβάρι της ιστορίας και αντιλαμβάνονται την ουσιαστική έννοια της φιλίας. Οι μικροί φίλοι ανακαλύπτουν τους τρόπους για να προσεγγίσουν, αλλά και να κρατήσουν κοντά τους πραγματικούς φίλους, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν μέσω της φαντασίας τις επικοινωνιακές τους ικανότητες.

Συντελεστές

Κείμενο-Σκηνοθεσία-Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σοφία Παπαδοπούλου
Επιμέλεια Κίνησης: Ιφιλένια Ζαχαριάδου Φωτογραφίες: Θωμάς Μάμαλης
Ηθοποιοί-Εμψυχωτές: Λία Καράμπελα, Έλσα Λουμπαρδιά, Αντώνης Κυριακάκης, Σοφία Παπαδοπούλου

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.