Pepper Xmas Party: Όλη η μουσική που αγαπάς!

Μια νύχτα γεμάτη με αγαπημένες μουσικές, με πολλά Dj sets και εκπλήξεις από τους παραγωγούς του Pepper 96,6

Το τριώροφο χριστουγεννιάτικο party του Pepper 966 “προσγειώνεται” για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Gazarte την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, αυτή τη φορά με κεντρικό θέμα “Όλη τη μουσική που αγαπάς”!

Τα φετινά Χριστούγεννα θα ακούσετε την καρδιά σας να χτυπάει πιο δυνατά υπό τους ήχους αγαπημένων συγκροτημάτων που θα μας ξεσηκώσουν αναβιώνοντας τα ξέφρενα party’s των 90’s, με μια ρετρό νότα από τα 70’s !

Τo Live Stage του Gazarte υποδέχεται τους Jaguar Bombs με τον rock n’ roll “τσαμπουκά” τους, τους Painted Black (Idra Kayne, MC Yinka, Jerome Kaluta , Word of Mouth) για ένα μουσικό ταξίδι με αγαπημένα & αξέχαστα κομμάτια μιας άλλης εποχής, τους The Wedding Singers για χορό μέχρι τελικής πτώσης και τον George Zervos που συνδυάζει τις μουσικές προκλήσεις του σήμερα, με τη ρετρό ατμόσφαιρα των ’60s.

Στο Theatre Stage o Γιώργος Χατζηπαύλου μαζί με guests-έκπληξη υποδέχεται τους ακροατές του Pepper για να μοιραστούν on stage τις αστείες ιστορίες τους.

Special Guests:
Δάκης & Monsieur Minimal, Παυλίνα Βουλγαράκη, Κατερίνα Ντούσκα, Μάρκος Κούμαρης, Μαρίνα Σάττι, Μαριέττα Φαφούτη, Νάντια Κοντογεώργη, Kid Moxie

Ετοιμαστείτε για μια νύχτα γεμάτη με περισσότερες από 3 ώρες μουσικής, με πολλά Dj sets και εκπλήξεις από τους παραγωγούς του Pepper 966 !

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- 10 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.