Perestroika: Γλετzair W/ Levon Vincent

Μαζί του οι Kreon, Lex και Nikolas Gale

Η γλετzair σε συνεργασία με το six dogs καλωσορίζουν τους επισκέπτες στην πτήση GL26 με προορισμό την Gas Town. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 4 Μαρτίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Το dress code για την επιβίβαση στην πτήση είναι οι ήρωες του Mad Max και κυβερνήτης του αεροσκάφους ο Αμερικανός παραγωγός Levon Vincent.

Ο Levon Vincent απέκτησε τη μουσική παιδεία του στο περιβάλλον του θρυλικού δισκάδικου και σημαντικού φορέα της χορευτικής – και όχι μόνο – μουσικής κουλτούρας, Halcyon. Εκεί γνωρίστηκε με τον Anthony Parasole και μαζί ίδρυσαν το label “Deconstruct”. Το 2008 ίδρυσε το προσωπικο του label, Novel Sound, ενώ την ίδια περίοδο οι παραγωγές του, άρχισαν να του χαρίζουν ολοένα και μεγαλύτερη αναγνώριση από κοινό και DJs, με τον χαρακτηριστικό dubbed-out, driving ήχο του να χωρά εύκολα σε house, techno εώς και bass sets. 

Το ξεχωριστό ταλέντο και ο ιδιαίτερος ήχος του, με επιρροές που ξεκινούν από τους Soul II Soul και τους Nitzer Ebb για να καταλήξουν στον Mr. Fingers και το Detroit, τον έχουν οδηγήσει σε εμφανίσεις σε clubs και festivals παγκοσμίως. Στο cockpit μαζί του θα βρίσκονται οι Kreon, Lex και Nikolas Gale. Οι κυβερνήτες και το πλήρωμα σας εύχονται μία ευχάριστη πτήση.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.