Ο Perturbator για μία συναυλία στο Gagarin

Perturbator

Ο Άρχοντας του synthwave σε μία εντυπωσιακή παραγωγή απευθείας από τη Γαλλία, με laser και strobe light show

Ο γάλλος superstar του synthwave επιστρέφει στην Αθήνα με νέο άλμπουμ. Μετά το αξέχαστο live στο Gagarin 205 έρχεται ξανά στις 16 Οκτωβρίου με μια εντυπωσιακή παραγωγή απευθείας από τη Γαλλία, ένα laser και strobe light show που για πρώτη φορά παρουσιάζει στην Ευρώπη.

«Ο μύθος λέει ότι είναι μισός άνθρωπος – μισός συνθεσάιζερ»: o Άρχοντας του synthwave αποτελεί έναν από τους πυλώνες της περιβόητης γαλλικής σκηνής που έβγαλε σούπερσταρς όπως οι Justice, και τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη του neon metal, του σύγχρονου θορυβώδους electro-wave με την crossover αποδοχή, που συνδυάζει με αναπάντεχη επιτυχία τη νέο-goth αισθητική με το industrial metal, φτάνοντας μέχρι και το krautrock.

Ένα αλλιώτικο πάρτυ γεμάτο σκοτεινά synths και ρετροφουτουριστικές μελωδίες για όλους τους misfits των Αθηνών. Από θιασώτες της ηλεκτρονικής σκηνής, σε μεταλλάδες και γκοθάδες, έως θαμώνες μαγαζιών τύπου Second Skin, όλοι στάθηκαν ενωμένοι εν χορώ υπό το neon πεντάγραμμο του κυρίου James Kent.

Το πάρτυ που έστησε για μία ώρα και ένα τέταρτο ο Perturbator, ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και την πιο, καλλιτεχνικά μιλώντας, νοσηρή φαντασία. Μέσα σε ξέφρενους ρυθμούς, υπερβατικούς φωτισμούς, κρυστάλλινο ήχο και μια γενικότερη ατμόσφαιρα, που είτε έχει να κάνει με τη μουσική του Perturbator, είτε με την επιρροή αυτής, στο κοινό, το αποτέλεσμα ήταν σαν να ήμασταν οι πρωταγωνιστές της φετινής ταινίας του Γκάσπαρ Νόε, “Climax”.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

20 €
- 22 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.