5 χρόνια Phormix με Helena Hauff και Steve Summers στο six d.o.g.s

Μαζί τους ο ιδρυτής και resident DJ του Phormix, Morah

H μουσική πλατφόρμα Phormix επιστρέφει στο six d.o.g.s γιορτάζοντας 5 χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα. Με αυτή την αφορμή προσκαλεί και πάλι την αγαπημένη του Γερμανίδα DJ και παραγωγό Helena Hauff αλλά και τον Αμερικάνο μουσικό παραγωγό Steve Summers για μια Live εμφάνιση. Μαζί τους ο ιδρυτής και resident DJ του Phormix, Morah.

Πιστή στο ραντεβού της με το Αθηναϊκό κοινό, η Helena Hauff επιστρέφει στο six d.o.g.s. μετά από δυόμισι περίπου χρόνια, έχοντας πια ανεβάσει το καλλιτεχνικό status της σε δυσθεώρητα ύψη. Με έδρα της το Αμβούργο, έγινε γνωστή για τα «απογυμνωμένα» electro και techno tracks της που φτιάχνει αποκλειστικά με αναλογικό εξοπλισμό, αντλώντας έμπνευση από acid house, ΕΒΜ και industrial μουσική. Τρέχει το δικό της label, Return To Disorder, έχει κυκλοφορήσει μουσική της σε δισκογραφικές ετικέτες όπως Ninja Tune, L.I.E.S και Werkdiscs μεταξύ άλλων, ενώ εμφανίζεται πια ως headliner τα μεγαλύτερα μουσικά festival του πλανήτη.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.