Είναι αλήθεια ότι το γουρούνι, δωδέκατο ζώδιο στο κινέζικο ωροσκόπιο, μπορεί να επαναστατήσει και να φτιάξει τη δικιά του φάρμα των ζώων; Έχει όντως «πεθάνει» ο θεσμός του δημοσίου υπαλλήλου και μαζί με αυτόν ο θεσμός των καλλιστείων; Η οικονομική κρίση «φαλκιδεύει» τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων; Κρυώνουν, μωρέ, οι πίτσες; What did you say? Τάχα ποιος θα μας γλιτώσει κι απ’ την κρίση θα μας σώσει;

Την απάντηση δίνουν παίζοντας, χορεύοντας και τραγουδώντας οι ΜΠΑΝΤΑ-ρισμένοι. Το ΚΘΒΕ βγαίνει για ποτό στο Γαία live. Το θέατρο βγαίνει να συναντήσει κόσμο. Τα «P.I.G.S.» και «P.I.G.S. Reloaded», που παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες σεζόν, αποτελούν τα δύο πρώτα μέρη μιας ιδιότυπης μετεπιθεωρησιακής τριλογίας, η οποία ολοκληρώνεται φέτος με τα «P.I.G.S. Revolution».

Μια ομάδα νέων ηθοποιών και μουσικών του ΚΘΒΕ με κέφι, μπρίο παίζει, χορεύει και τραγουδά, σχολιάζοντας με φρενήρη ρυθμό τον εφιάλτη μιας «πτωχευμένης» πραγματικότητας, καθώς αυτή συγκρούεται με τις μικρές ή μεγάλες γουρουνιές της πολιτικής επικαιρότητας αλλά και της ανθρώπινης φύσης. Με όπλο τους ατακαριστούς διαλόγους, τις πειραγμένες ενορχηστρώσεις και τις κεφάτες χορογραφίες οι ΜΠΑΝΤΑ-ρισμένοι P.I.G.S. κάνουν την επανάστασή τους απέναντι στη ζοφερή πραγματικότητα που μας περιβάλλει.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο Τα γουρούνια τραγουδάνε ακόμη