Το Plisskën Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη

Ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών με 2 μέρες, 3 stages, 12 ώρες non-stop μουσικής ανά ημέρα

Το Plisskën Festival επιστρέφει το καλοκαίρι του 2019 στις 26 & 27 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, τον αγαπημένο πολιτιστικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια του.

Πιστό στις αξίες του να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών με ένα πολυσυλλεκτικό, μοντέρνο και περιπετειώδες lineup, τα 3 stages του Plisskën 2019 θα φιλοξενήσουν 34 καλλιτέχνες προσφέροντας 12 ώρες γεμάτες μουσική κάθε μέρα.

Από indie και soul funk σε electronica και synthwave pop, το Plisskën φέρνει για άλλη μια χρονιά ό,τι πιο φρέσκο αλλά και καταξιωμένο στην σύγχρονη μουσική, με μοντέρνους «θρύλους» αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες.

Headliners στο φετινό Plisskën θα είναι ο «πατέρας» της Disco και πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής Giorgio Moroder, η δημοφιλής modern soul κολεκτίβα των Jungle, οι εκπληκτικοί Τουαρέγκ μουσικοί από τη Σαχάρα Tinariwen αλλά και η underground super star της house σκηνής, The Black Madonna.

2 μέρες, 3 stages, 12 ώρες non-stop μουσικής ανά ημέρα, ένα γεμάτο Food Court με τις καλύτερες Ελληνικές και διεθνείς γεύσεις, Cocktail Bars με δροσερά καλοκαιρινά ποτά, εξωτερικoί Lounge χώροι και πολλές άλλες δραστηριότητες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το lineup θα συμπληρώσουν το indie τρίο από τη Σουηδία Peter Bjorn and John, ο γνωστός παραγωγός ρυθμικής electronic world μουσικής Nicola Cruz και ανερχόμενο darkwave ντουέτο των Boy Harsher. Μέρος του lineup θα είναι επίσης και οι Donny BenetJane Fitz, Bombino και Giant Swan οι οποίοι θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Από τα πιο πολυαναμενόμενα live acts της φετινής χρονιάς είναι αυτά της Deena Abdelwahed, των Lebanon Hanover και των Prison Religion καθώς και τα Live / DJ sets των παγκοσμίως αναγνωρισμένων καλλιτεχνών της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής Lena WillikensRonePoldoore και Optimo.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

25 €
- 50 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.