Poem, Sofia Sarri, Emi Path και Afformance στο Θέατρο Ρεματιάς

Τέσσερα ονόματα της εναλλακτικής μουσικής σκηνής της Αθήνας συναντιούνται, στα πλαίσια του 4ου Our Festival (Συνάντηση Αλληλέγγυων Καλλιτεχνών)

Τέσσερα ονόματα της εναλλακτικής μουσικής σκηνής της Αθήνας συναντιούνται την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, στα πλαίσια του 4ου Our Festival (Συνάντηση Αλληλέγγυων Καλλιτεχνών) συνιστώντας ένα mini μουσικό φεστιβάλ, σε έναν πολύ ξεχωριστό open air χώρο, που έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει συναυλίες μερικών εκ των σπουδαιότερων ονομάτων της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής.

Poem
Poem

Οι άτυποι headliners Poem, βρίσκονται στη πιο παραγωγική φάση της μέχρι στιγμής πορείας τους, περιοδεύοντας ασταμάτητα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης και έχοντας στις αποσκευές τους την πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους “Unique” που λατρεύτηκε από το κοινό και τους μουσικοκριτικούς παγκοσμίως.

Σοφία Σαρρή
Σοφία Σαρρή

Η πολυσχιδής ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Σοφία Σαρρή, φέρνει μαζί της τον εκκεντρικό avant pop μικρόκοσμο του “Euphoria” (2017, Inner Ear), στον οποίο προσμειγνύονται αρμονικά το σκανδιναβικό black metal, η urban ambient και η dark-hop, δημιουργώντας ένα μουσικό σύμπαν χωρίς συμβιβασμούς. Μία καλλιτέχνης που οφείλεις στον εαυτό σου να παρακολουθήσεις ζωντανά.

Emi Path
Emi Path

Η Emi Path καλείται κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθήνας να πραγματοποιήσει άλλη μια μυσταγωγική και συναισθηματικά φορτισμένη εμφάνιση, στα πλαίσια της προώθησης της παρθενικής δισκογραφικής της δουλειάς “The Shadow”, μιας δουλειάς που σε μαγνητίζει, σε παρασύρει μέσα της και τελικά σε κερδίζει.

Αfformance
Αfformance

Το 2017 σήμανε την επιστροφή των Afformance στα δισκογραφικά δρώμενα, με ένα φιλόδοξο όσο και σπουδαίο project, αυτό της ταυτόχρονης κυκλοφορίας δύο albums, με δύο διαφορετικούς προσανατολισμούς σε μουσικό και θεματολογικό επίπεδο. Στην ποιοτικότερη και πιο ώριμη καλλιτεχνικά φάση τους, οι Afformance δεν παύουν στιγμή να είναι η μπάντα που πάντα εντυπωσιάζει και εκπλήσσει ευχάριστα με τις ζωντανές εμφανίσεις της.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.