Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων ενημερώνει το κοινό ότι λόγω διεξαγωγής του δημοψηφίσματος αναβάλλεται η Συναυλία «Jazz in time» της  Big Band του Οργανισμού, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου.

Μία εναλλακτική πρόταση στην καλοκαιρινή διασκέδαση στην πόλη αποτελεί ο νέος κύκλος εκδηλώσεων «Πολιτιστικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων κάθε Δευτέρα, από 22 Ιουνίου έως 20 Ιουλίου.

Ο Λόφος του Στρέφη εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Οργανισμού «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2015» και αποκτά πολιτιστικό προφίλ, καθώς γίνεται για πρώτη φορά χώρος διοργάνωσης εκδηλώσεων με σκοπό την ανάδειξή του, αλλά και την αναβάθμιση της περιοχής και των ανθρώπων της.

Ανοίγοντας λοιπόν τις πύλες του στο αθηναϊκό κοινό, το προσκαλεί να παρακολουθήσει μία σειρά εκδηλώσεων με ποικίλα θέματα, που καλύπτουν διαφορετικά ενδιαφέροντα. Βασικά της στοιχεία είναι πολιτισμικές θεματικές βραδιές, μουσική από τα Μουσικά Σύνολα του Οργανισμού και χορός, ενώ κάθε δράση αποτελεί μία ξεχωριστή πολιτιστική πρόταση και εμπειρία.