”Pop icons in a media drenched age”: Ομαδική έκθεση ζωγραφικής στην γκαλερί Περίτεχνων Καρτέρης

Pop icons in a media drenched age

Έργα ζωγραφικής και κατασκευές από τους Ιφιγένεια Αβραμοπούλου, Γιώργο Γιώτσα και Ελένη Παρμακέλη

Εγκαινιάζεται την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 στις 19:30, ομαδική έκθεση ζωγραφικής και κατασκευών σε επιμέλεια της ελληνοαμερικανίδας ιστορικού τέχνης Dr. Thalia Vrachopoulos με τίτλο “Pop icons in a media drenched age“. Θα παρουσιαστούν έργα ζωγραφικής και κατασκευές από τους Ιφιγένεια Αβραμοπούλου, Γιώργο Γιώτσα και Ελένη Παρμακέλη καλλιτέχνες που εκπροσωπούνται από την αίθουσα τέχνης Περί Τεχνών Καρτέρης. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Ιουλίου.

Απόσπασμα από το κείμενο του καταλόγου που προλογίζει η Dr. T. Vrachopoulos

…Η δουλειά που παρουσιάζουν οι τρεις καλλιτέχνες στην έκθεση Pop Icons in a media drenched age συγγενεύει εικαστικά με την ποπ αισθητική όπως αυτή εκδηλώνεται σήμερα ανά τον κόσμο, ωστόσο οι στόχοι των καλλιτεχνών και η εικαστική τους γλώσσα διαφέρουν.

H Ιφιγένεια Αβραμοπούλου, ψάχνοντας για νοήματα, ανιχνεύει τις αποχρώσεις του αποτυπώματος που αφήνουν η κουλτούρα και το κοινωνικό πλαίσιο στην ανθρώπινη ψυχή.

Η Ελένη Παρμακέλη μέσα από το εικαστικό της έργο, εξετάζει τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα μεταξύ του πραγματικού και φανταστικού κόσμου.

Ο Γιώργος Γιώτσας συνδυάζει λόγο και εικόνα για να εκφράσει την οργή του σχετικά με τον εθισμό στον ψηφιακό τρόπο ζωής και επικοινωνίας…

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.