Ένα καλοκαιρινό Pop up Brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Pop Up Brunch της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης

Μία καλοκαιρινή, γαστρονομική εμπειρία σε ένα μεγάλο "food-court"

Την Κυριακή 23 Ιουνίου διοργανώνεται ένα Pop up Brunch με γεύσεις και αρώματα καλοκαιριού στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Από τις 11.00 έως τις 18.00, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης γίνεται ο πιο δροσερός προορισμός στον Αθηναϊκό γαστρονομικό χάρτη και όλοι οι food lovers – φίλοι, παρέες, οικογένειες, Κυψελιώτες, Αθηναίοι, συναντιούνται στον κεντρικό χώρο της Αγοράς και για μα απολαύσουν σε ένα μεγάλο “food-court” μια καλοκαιρινή, γαστρονομική εμπειρία.

Το καθιερωμένο πλέον Κυριακάτικο Pop Up Brunch της Κυψέλης, είναι μια γιορτή γευστικής απόλαυσης γεμάτη όμορφο κόσμο, κέφι, μουσική και εμπνευσμένες δημιουργίες για όλα τα γούστα, με «καλοκαιρινά» πιάτα brunch και παραλλαγές τους, εμπλουτισμένα με vegetarian και vegan επιλογές.

Στο Pop Up Brunch Ιουνίου, θα βρίσκεται το Square Athens με μοναδικές πίτσες σε ξυλόφουρνο και ιδιαίτερες γεύσεις που εμπλουτίζουν την ιταλική κουζίνα με ελληνικές πινελιές.

To Ρακόρ θα ετοιμάσει μοναδικές κρύες σούπες, διάφορες χορτοφαγικές or not επιλογές μενού και «πειραγμένα» δροσερά αναψυκτικά. Στην καλοκαιρινή μας παρέα θα είναι και το Plant B με νόστιμα «αυστηρά» vegan menu και το Eri Bakes με vegan καλοκαιρινά «πράσινα» γλυκά.

Λατινοαμερικάνικες γεύσεις και εναλλακτικά brunch πιάτα με αυγό (ειδικά για την περίσταση) έρχονται στην Αγορά από το El Burro. Για πρώτο πιάτο μην χάσετε και τη δυναμωτική Granola από το Troo Food Liberation αλλά και γεύσεις που μυούν στην ουκρανική εκδοχή του brunch.

Δεν θα λείψουν λαχταριστά burger και hot dogs από το Gold Pig, δροσερό sushi από το One Project, αλλά και τα αγαπημένα πλέον χαρμάνια από το «κυψελιώτικο» Conito Cafe.

Και φυσικά η Κυριακάτικη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα της Αγοράς θα αναδειχθεί με τη θετική ενέργεια και τις rock, funk, pop, soul μουσικές επιλογές του Pepper 96.6.

Λίγα λόγια για τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Με διαχειριστή το Impact Hub Athens, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης φιλοδοξεί να γίνει σημείο συνάντησης και αναφοράς για το αθηναϊκό κοινό, με βασικούς άξονες τον πολιτισμό και την εκπαίδευση, αλλά και την κοινωνική επιχειρηματικότητα καθώς και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Το όραμα είναι η Αγορά να αποτελέσει έναν μηχανισμό κοινωνικής συνοχής, συνεργατικού πνεύματος και συνδημιουργίας σε μία από τις πιο πολυπληθείς, πολυπολιτισμικές και ιστορικές περιοχές της Αθήνας.

Η ανακαίνιση του κτιρίου της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης του δήμου Αθηναίων υλοποιήθηκε αξιοποιώντας πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συγκεκριμένα του Περιφερειακού Προγράμματος Αττικής στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.