Η Frown Tails παρουσιάζει τον κύκλο performances για το 2012. Κάθε μήνα καλεσμένοι είναι διαφορετικοί καλλιτέχνες-ομάδες, των οποίων η δουλειά εντοπίζεται στα όρια των performance/ live art/ χοροθεάτρου/ εγκατάστασης.

Οι KTC σας προτείνουν το δικό τους χορογραφικό ποτπουρί, το οποίο αποτελούν τα καλύτερα κομμάτια του ρεπερτορίου τους και νόστιμες εκπλήξεις, μαγειρεμένες απο τους φίλους τους, από τις 3 Φεβρουαρίου στη Frown Tails.

Το ΄΄Ποτπουρί΄΄ είναι μια εξαφανίζουσα και παρεξηγημένη τέχνη. Άμεσος κληρονόμος της “nature morte”, πρόκειται για μια περίπλοκη σύνθεση διαφόρων αντικειμένων και σάπιων ειδών, που μέσω της χαριτωμένης και μελετημένης τους παρουσίασης, υπενθυμίζουν στον θνητό τη συνθήκη της ύπαρξης τους. Ματαιότης ματαιοτήτων.

Η Χριστίνα Καραγιάννη και ο Pierre Magendie αποφοίτησαν μάζι το 2010 από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και κατευθείαν αντιμετώπισαν τον περιόρισμο της αγοράς εργασίας στην Αθήνα, τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποικιλία. Για αυτό τον λόγο ίδρυσαν την KTC, ώστε να προβάλλουν τη δική τους αντίληψη και αισθητική οπού ο χορός, χωρίς να διαγράφει ένα τεχνικό υπόβαθρο, παντρεύεται με άλλες μορφές έκφρασης (μουσική, περφόρμανς, σινεμά, κτλ.) για να μαγέψει τις αισθήσεις και το μυαλό. Πρόκειται για την πρώτη τους ανεξάρτητη παρουσίαση.