Ο Prins Obi των Baby Guru παρουσιάζει, το Σάββατο 10 Ιανουαρίου στο six d.o.g.s, το πρώτο ολοκληρωμένο solo album του με τίτλο “Notions“.

Το Notions είναι ένα προσωπικό ημερολόγιο «πεποιθήσεων», αισθήσεων και παραισθήσεων, μετουσιωμένων σε 11 κομμάτια, μερικά πρόσφατα και μερικά γραμμένα μέχρι και 10 χρόνια πριν. Ηχογραφήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς, με την πολύτιμη βοήθεια του King Elephant καθώς και την συμμετοχή εκλεκτών guests όπως ο Sir Kosmiche, o Kon Kon, o KU και η Χριστίνα. Αποτελεί ένα αμάλγαμα κλασικής ποπ τραγουδοποιϊας και ηλεκτρονικής μουσικής (με ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση του Moog synthesizer) ενώ φέρει ψυχεδελικές περικοκλάδες και ένα άρωμα από αρχές 60’s-τέλη 70’s, με αναπάντεχες όμως μεταβολές ύφους.

To “Notions” κυκλοφορεί σε CD, LP+bonus cd και digital album από την Inner Ear.

Prins Obi είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Γιώργου Δημάκη, μουσικού, φαρμακοποιού και μέλους των Baby Guru. Με τους τελευταίους έχει κυκλοφορήσει 3 επίσημα LPs (“Baby Guru”, “Pieces” και “Marginalia”), 5 ψηφιακά EPs και έχει εμφανιστεί ζωντανά σε Ελλάδα, Ευρώπη και τις ΗΠΑ (Eurosonic, CMJ Music Marathon, Europavox κ.α.). Έχει κάνει την παραγωγή στο ντεμπούτο album του KU, “Feathers”, και μαζί έχουν ηχογραφήσει το αυτοσχεδιαστιακό “And Tomorrow Again”, υπό το όνομα XΛΟΗ. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει ως guest στο σόλο album του King Elephant, στο “Sudden Death” του Blend aka Mishkin καθώς και στο ομώνυμο LP των No Man’s Land, διατελώντας και μέλος τους για μια περίοδο.

Τον Δεκέμβριο του 2013 έδωσε για δωρεάν download το EP “Love Songs for Instant Success”, ενώ το Νοέμβριο του 2014 κυκλοφορεί από την Inner Ear το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο “Notions”.