Ανοιξιάτικη γιορτή στην Πύρνα για πασχαλινές αγορές

Έλληνες designers

Μια φιλική ατμόσφαιρα με δημιουργίες Ελλήνων designers και προϊόντα παραγωγών απ' όλη την Ελλάδα

Η αστική πολιτιστική εταιρεία Πύρνα περιμένει το κοινό στην πασχαλινή γιορτή της, την Κυριακή 14 Απριλίου, από τις 10.30 έως τις 5.30 στην οδό Κοκκιναρά 43, στην Κηφισιά, για να ανταλλάξει ευχές σε μια φιλική ατμόσφαιρα, να δοκιμάσει σπιτικές γεύσεις, να διαλέξει καλαίσθητα δώρα και να στηρίξει τις κοινωφελείς δράσεις της Πύρνας.

Θα βρει δημιουργίες Ελλήνων designers, τσάντες, κοσμήματα, μαντήλια, πασχαλινά δώρα και λαμπάδες. Στο Πύρνα deli, που φιλοξενεί  εξαιρετικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών απ’ όλη την Ελλάδα, θα δοκιμάσει ξηροτήγανα από την Κρήτη, μέλι και κάπαρη από την Τζιά, πέστροφες από τον Ταϋγετο.

Κι ακόμα, οι εθελόντριες μαγείρισσες της Πύρνας ετοιμάζουν σπιτικές αλμυρές και γλυκιές γεύσεις, σαρακοστιανά, πασχαλινά τσουρέκια και κουλούρια, μαρμελάδες, αληθινό ζυμωτό ψωμί.

Για παιδιά και βαφτιστήρια, σοκολατένια αυγά-σπιτάκια, λαμπάδες, πασχαλινά μπισκότα, επιλεγμένα παιδικά βιβλία. Και στις 12.00,  (καιρού επιτρέποντος) εργαστήρι ανοιξιάτικης κηπουρικής.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις στηρίζουν τις κοινωφελείς δράσεις της Πύρνας και συγκεκριμένα το έκτο νηπιαγωγείο που δημιουργεί η Πύρνα σε Κέντρο Προσφύγων, στην Ελευσίνα αυτή τη φορά. Η δράση θα γίνει την Μεγάλη Δευτέρα, με την συμμετοχή μαθητών-εθελοντών από αθηναϊκά σχολεία.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.