Οι Radio Moscow στην Ελλάδα

Καινούριο άλμπουμ με vintage blues/rock αισθητική

Σαν μυστική χημική ένωση, οι εσωτερικοί δεσμοί του παραδοσιακού rock power trio κρύβουν δυνάμεις έτοιμες να απελευθερωθούν. Η παραδοσιακή,  rock&roll συνταγή γίνεται στα χέρια των Radio Moscow σχέδιο δράσης, σαμποτάροντας τη σύγχρονη μουσική πραγματικότητα με μια πανδαισία με vintage rock’n’roll αισθητική – μια μουσική εμπειρία που θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναζήσουμε στις 24 Φεβρουαρίου στο Eightball Club (Θεσσαλονίκη) και 25 Φεβρουαρίου στο An Club (Αθήνα).

Οι Radio Moscow γεννήθηκαν σε ένα υπόγειο της Iowa μέσα από το jam τριών καλών φίλων. Το γρέζι της κιθάρας αγκάλιασε τις μπασσογραμμές και, στο ρυθμό των ντραμς, μπήκαν σε έναν blues/garage rock χορό. Το πάντρεμα αυτό θα γεννήσει το πνευματικό απόγονο των power trio της rock ιστορίας – κουβαλώντας τα γονίδια των Blue Cheer, Cream, Jimi Hendrix Experience, Grand Funk.

Το κιθαριστικό και συνθετικό ταλέντο του Parker Griggs θα αντιληφθεί ο Dan Auerbach (Black Keys). Μαζί του θα ηχογραφήσουν και θα κυκλοφορήσουν το ομώνυμο ντεμπούτο τους – ένα δίσκο που τους χάρισε αναγνώριση από τους vintage psychedelic rock θιασώτες. Τρεις δίσκους μετά, με το φετινό “Magical Dirt” (την πρώτη full-legth ηχογράφησή τους ως full trio) να κρατάει τη rock’n’roll μέθοδό τους και με εμφανίσεις σε Ευρώπη και Αμερική, οι Radio Moscow επιστρέφουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για δύο ακόμη εμφανίσεις vintage psych/blues rock μουσικής.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 18 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.