EJEKT Festival: Οι Red Hot Chili Peppers τo 2021 στην Αθήνα

Σύντομα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τους κατόχους εισιτηρίων, τo line-up και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2021

26 Ιουνίου 2021

«Οι Red Hot Chili Peppers είναι οι headliners του EJEKT Festival 2021!

Μπορεί η πανδημία να άλλαξε τις ζωές μας και μαζί τα φετινά σχέδια όλων μας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει η μουσική. Εμείς, στο EJEKT Festival, έχουμε ήδη ξεκινήσει να εργαζόμαστε για την επόμενη χρονιά και είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith και John Frusciante θα βρεθούν στη σκηνή του Markopoulo Park τo Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, για να πραγματοποιήσουν το δικό μας και δικό σας όνειρο: να δούμε τους RHCP ζωντανά στη σκηνή του EJEKT!

Σύντομα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τους κατόχους εισιτηρίων, τo line-up και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2021.»

Οι Red Hot Chili Peppers βρίσκονται στη λίστα με τα best-selling συγκροτήματα όλων των εποχών, έχοντας πουλήσει πάνω από 80.000.000 δίσκους σε όλο τον πλανήτη. Εννιά δίσκοι τους έχουν γίνει πλατινένιοι και χρυσοί σε Αμερική και Μεγάλη Βρετανία.

Έχουν κερδίσει έξι βραβεία Grammy, ενώ έχουν και άλλες δέκα υποψηφιότητες. Συνολικά έχουν κερδίσει 25 φορές και έχουν 65 υποψηφιότητες για σημαντικά βραβεία της μουσικής βιομηχανίας παγκοσμίως, από τα οποία ξεχωρίζουν οι 28 υποψηφιότητές τους στα MTV Music Video Awards. Από το 2012 έχουν γίνει μέλη του Rock and Roll Hall of Fame, ενώ από το 2008 έχουν το δικό τους αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.

Για τρεις δεκαετίες, η φήμη τους διαρκώς γιγαντώνεται. Τον περασμένο Σεπτέμβριο έδωσαν συναυλία στις Πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο, ενώ νωρίτερα είχαν εμφανιστεί στον αγώνα της Formula 1 στη Σιγκαπούρη και στο μεγάλο event του UFC στο Abu Dhabi.

Ο ήχος τους είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους στην ιστορία της μουσικής: αυτό το εκρηκτικό χαρμάνι που μπλέκει rock, funk, rap και punk είναι η τέλεια συνταγή που τους έχει δώσει τόσα super-hits.

“Californication”, “Under The Bridge”, “Give It Away”, “Scar Tissue”, “Otherside”, “Can’t Stop”, “Around The World”, “Dark Necessities”, “Snow (Hey Oh)”, “By The Way”, “The Zephyr Song”, “Suck My Kiss”, “Breaking The Girls”, “The Adventures of Rain Dance Maggie”, “Dani California”, “Hump De Bump”, “Aeroplane” είναι μόνο μερικές από τις πολύ μεγάλες επιτυχίες τους.

Δείτε παρακάτω τον χάρτη του Markopoulo Park με τις θέσεις:

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

58 €
- 180 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Τιμή εισιτηρίου:

Είσοδος: 58
- 180 ευρώ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.