Release Athens 2019: Μία μεγάλη hip-hop βραδιά με Cypress Hill, Dub FX, Ταφ Λάθος και 12ο Πίθηκο

Cypress Hill, Dub FX, Ταφ Λάθος, 12ος Πίθηκος, Anser x Eversor, Νέγρος του Μοριά

Οι Anser x Eversor και ο Νέγρος Του Μοριά πλαισιώνουν τα μεγάλα ονόματα της εγχώριας hip hop σκηνής

Οι Anser x Eversor και ο Νέγρος Του Μοριά είναι τα δύο επόμενα ονόματα που θα πλαισιώσουν τους μεγάλους Cypress Hill, τον εκρηκτικό Dub FX και τους Ταφ Λάθος και 12ο Πίθηκο την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού σε μία μεγαλειώδη βραδιά για τους φίλους της hip-hop μουσικής.

Ένας MC που πετάει φωτιές κι ένας εκρηκτικός DJ – Beatmaker, έρχονται στο ReleaseAthens έχοντας σαρώσει τα πάντα μέσα στο αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα, κάνοντας κι ένα εμφατικό διπλό sold out στο Fuzz Live Music Club.

Ο Anser παραμένει στην πρώτη γραμμή της σκηνής του ελληνικού hip-hop, κερδίζοντας τον σεβασμό του κοινού και των συναδέλφων του καλλιτεχνών. Ο επονομαζόμενος “ταχύτερος Έλληνας MC” ξεκίνησε από τη Σπάρτη και κέρδισε τους πάντες μέσω εκατοντάδων συναυλιών και ήδη τριών δίσκων. Το φετινό, «Άδυτο», αποτελείται από τις πιο εσωτερικές εκφάνσεις της πένας του Anser, έχοντας ως υπόβαθρο τις σκοτεινότερες και πιο καλά δουλεμένες συνθέσεις του Eversor, γνωρίζει ήδη τεράστια επιτυχία.

Ο ήχος του Eversor είναι σε μεγάλο βαθμό επηρεασμένος από τη χρυσή εποχή των mid 90s, με την “boom-bap” αίσθηση στα drums του και την μελωδικότητα στα μπάσα. Ο ήχος του αληθινού hip-hop με φουτουριστικό τρόπο.

Στο ενεργητικό τους, αμέτρητες συνεργασίες και παραγωγές με μεγάλα ονόματα του εξωτερικού, όπως: Substance Abuse, Main Flow & Esoteric, SciDevelopment, Phil The Agony& Planet Asia, Lord Lhus & Savage Brothers, Crucifix Payne & Canibus, Blaq Poet of Screwballκαι πολλοί άλλοι.

Ο Νέγρος Του Μοριά είναι ένας Αφρο-Έλληνας rapper. Γεννημένος στην Αθήνα, από Γκανέζους γονείς, είναι γνωστός και ως NTM ή Black Morris, καθώς και ιδρυτής της 307squad.

Το καλλιτεχνικό όνομα που επέλεξε είναι ένα λογοπαίγνιο που περιγράφει εύστοχα το ήθος, τη δημιουργικότητα και την πολιτισμική διχοτόμηση του καλλιτέχνη, συνδυάζοντας τις δικές του καταβολές με ένα σύμβολο της κλασικής «ελληνικότητας», όπως είναι ο θρυλικός στρατηγός της ελληνικής επανάστασης.

Έκανε τα πρώτα του διστακτικά βήματα στον χώρο της ελληνικής rap δίπλα στον περίφημο MC TakiTsan και γρήγορα βρήκε τη φωνή του, εκφράζοντας τη νέα γενιά του 21ου αιώνα, συνδυάζοντας στοιχεία τόσο από τη σκηνή της Ευρώπης όσο και από εκείνη των ΗΠΑ και δουλεύοντας μαζί με νέους καλλιτέχνες και παραγωγούς από διάφορες εθνότητες και υπόβαθρα.

Ο Νέγρος Του Μοριά αποτελεί ήδη μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες περιπτώσεις νέων καλλιτεχνών της εγχώριας hip-hop σκηνής, κάτι που επιβεβαιώθηκε το 2016, με την κυκλοφορία του ντεμπούτο album,”#Μπέσα (Kofi Ο Άτακτος)”, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο Viral Top 50 του Spotify.

Το 2018, παρουσίασε το 2ο album του,«Υγεία». Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται, μεταξύ 14 νέων κομματιών, το «η Μάχη», στο οποίο σαμπλάρει τη φωνή του πρόσφατα δολοφονηθέντα rapper NipseyHussle.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

32 €
- 100 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.