Release Athens: Το 2022 οι Judas Priest στην Ελλάδα

50 χρόνια πορείας ως ένα από τα ηγετικά ονόματα του heavy metal παγκοσμίως

15 Ιουλίου 2022

Λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων στον εμβολιασμό για τον Covid-19 σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι Judas Priest αποφάσισαν να αναβάλλουν την καλοκαιρινή περιοδεία τους. Η νέα ημερομηνία για την Ελλάδα είναι η Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, στο Κλειστό Φαλήρου, στο πλαίσιο του Release Athens 2022.

 “Δυστυχώς, λόγω συνεχιζόμενων θεμάτων με τον εμβολιασμό για τον Covid-19 στην Ευρώπη ενημερωθήκαμε πως η περιοδεία του 2021 δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί όπως είχε σχεδιαστεί. Όλες οι ημερομηνίες επαναπρογραμματίζονται για το 2022 και όλα τα εισιτήρια ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες.»

Οι θρυλικοί Judas Priest θα γιορτάσουν 50 χρόνια πορείας ως ένα από τα ηγετικά ονόματα του heavy metal παγκοσμίως. Ο Rob Halford και η παρέα του θα εμφανιστούν την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 στο Κλειστό Φαλήρου που, για μία βραδιά, θα μετατραπεί σε παράδεισο του headbanging.

Οι Judas Priest δημιουργήθηκαν το 1969 στο Birmingham της Αγγλίας και έμελλε να αλλάξουν για πάντα το πρόσωπο του heavy metal. Άγγιξαν τα ύψη με albums όπως τα “Sin After Sin” (’77), “Stained Class” (’78), “Hell Bent for Leather” (’78), “Unleashed in the East” (’80), “British Steel”, (’80), “Point of Entry” (’81), “Screaming for Vengeance” (’82), “Defenders of the Faith” (’84) και “Painkiller” (’90), τα οποία έδωσαν κλασικά τραγούδια που έχουν αντέξει έως σήμερα. Τα “Breaking the Law”, “Living After Midnight”, “Heading Out to the Highway”, “You’ve Got Another Thing Coming” τους οδηγούν σε headline θέσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

45 €
- 100 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Τιμή εισιτηρίου:

Είσοδος: 45
- 100 ευρώ

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.