Ρεμπέτικη «Σύνοδος Κορυφής» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για τρεις μοναδικές παραστάσεις

Ρεμπέτικη Σύνοδος Κορυφής

Ενα μεγάλο αφιέρωμα στο ρεμπέτικο με τη σφραγίδα σημαντικών μουσικών

Μια μεγάλη «Ρεμπέτικη Σύνοδος Κορυφής» έρχεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στις 10 και 17 Μαΐου, για δύο μοναδικές παραστάσεις.

Μια σημαντική συνεύρεση εξαιρετικών μουσικών σε ένα πρόγραμμα φτιαγμένο αποκλειστικά για αυτές τις δύο εμφανίσεις. Ενα μεγάλο αφιέρωμα στο ρεμπέτικο με τη σφραγίδα σημαντικών μουσικών.

Δημήτρης Μυστακίδης στην κιθάρα και το τραγούδι, ο Μανόλης Πάππος στο μπουζούκι και το τραγούδι, ο Κυριάκος Γκουβέντας στο βιολί, ο Ηρακλής Βαβάτσικας στο ακορντεόν και το τραγούδι, o Μιχάλης Δάρμας στο κοντραμπάσο και η Ανατολή Μαργιόλα στο τραγούδι, συνθέτουν μια ρεμπέτικη ”dream team”, που θα μας ταξιδέψει σε μερικά από τα ωραιότερα ρεμπέτικα τραγούδια, μεγάλων δημιουργών.

Το ρεμπέτικο τραγούδι, που πρόσφατα αναγνωρίστηκε από τον οργανισμό της UNESCO και εγγράφηκε στον Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας, στέλνει το «σήμα» του στο παρόν, ζωντανό και αληθινό, συγκινώντας με την αξία του και τη δύναμη του.

Συντελεστές

Δημήτρης Μυστακίδης
Μανόλης Πάππος
Κυριάκος Γκουβέντας
Ηρακλής Βαβάτσικας
Μιχάλης Δάρμας
Ανατολή Μαργιόλα

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- 130 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.