Η ομάδα Revolt! παρουσιάζει την 1η Απριλίου στο six dogs δύο DJs & παραγωγούς της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής με έδρα τους το Βερολίνο, τον Τούρκο Onur Özer και τον Ουρουγουανό Nicolas Lutz, πλαισιωμένους από την resident του πρότζεκτ, K.atou.

Όντας ευρέως γνωστός ως DJ σε μεγάλα clubs και ταυτισμένος με την Cocoon, την Ίμπιζα και τη minimal μουσική, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα σκέφτονταν ότι ο Onur Özer πάντα κρατούσε μία θέση για την πιο «περίεργη» house και techno. Ο Özer ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του ’90, σε μία περίοδο που η minimal και η tech-house σκηνή άρχισαν ν’ αναβιώνουν στην Κωνσταντινούπολη και βοήθησε στη μάχη για την αλλαγή των παλιών κανόνων και συνθηκών, δίνοντας οξυγόνο στην απολιθωμένη σκηνή των clubs. Οπλισμένος με τα βινύλιά του και ντυμένος με τα φθαρμένα μαθητικά του ρούχα, μπήκε στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή για να μοιραστεί το μεγαλύτερο πάθος του, να χορεύει.

Ευλαβικός λάτρης του βινυλίου και συλλέκτης επί σειρά ετών, ο Nicolas έχει αποκτήσει την ικάνοτητα να ελίσσεται ανάμεσα στα μουσικά παρακλάδια της χορευτικής μουσικής με χαρακτηριστική άνεση, γεγονός που καθιστά κάθε DJ set του μια πραγματική εμπειρία. Η καταγωγή του από το Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, η διαμονή του σε μητροπόλεις του κόσμου, το πέρασμα του από την Ίμπιζα για κάποια καλοκαίρια και η διαμονή του στο Βερολίνο, έχουν επίσης παίξει ρόλο καθοριστικής σημασίας τόσο σε επίπεδο επιρροών όσο και εμπειριών. Παίζοντας μουσική από τα μέσα της δεκαετίας του ’90, ο Ουρουγουανός jockey έχει χτίσει ένα προφίλ τόσο εκλεκτικό και σπάνιο όσο η ιστορία των δίσκων που κουβαλά.

Η K.atou κατάφερε να ξεχωρίσει με το πάθος της για τη μουσική αλλά και με τα house «διαμάντια» της συλλογής της από το Σικάγο και το Ντιτρόιτ. Έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε ΗΠΑ, Ρωσία και Ευρώπη, σε αμέτρητα after-hours πάρτι του Detroit Electronic Music Festival, αλλά και σε φεστιβάλ όπως το Glastonbury και το Rizzla event, αλλά και σε διάσημα club όπως το Club Der Visionaere και το Circoloco.