Μια φάρμα με ξιπασμένα άλογα. Μια γουρούνα οπαδός τον Ζαν Πωλ Σαρτρ. Ένας γύπας χαλαρός, παιδί των λουλουδιών. Μια αντιλόπη που κάποτε έμαθε σε ένα ασχημόπαπο πως ήταν κύκνος. Αυτοί οι ήρωες και άλλοι πολλοί θα βρεθούν στο διάβα μια ζέβρας που νομίζει ότι είναι άλογο, νιώθει τις ρίγες της να την πνίγουν και κάνει το παν για να τις ξεφορτωθεί.

Η θεατρική ομάδα Plasters* δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2013. Αποτελείται από τους Νικολέτα Γιαλελάκη, Ειρήνη Ζέρη και Δημήτρη Φούτσια. Οι Plasters, με εργαλεία τους τον αυτοσχεδιασμό, τον αυθορμητισμό τους και έναν πάγκο παρουσιάζουν το πρώτο τους έργο σε κείμενο και σκηνοθεσία Δημήτρη Φούτσια. Μια ανατρεπτική ιλαροτραγωδία για το πως χρειάζεται να τα έχεις καλά με εκείνον που θα ταξιδέψεις ολόκληρη την ζωή σου, τον εαυτό σου.

*Plaster: Ο πλάστης, ο δημιουργός, που σχηματίζει, που δίνει μορφή σε κάτι ακατέργαστο αλλά και ο γύψος, το εύπλαστο υλικό. Η επικάλυψη, το κλείσιμο μιας πληγής όπως μπορεί να λειτουργήσει το θέατρο και κάθε μορφή τέχνης για τον άνθρωπο.

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης