Το River Party επιστρέφει για 41η χρονιά στις όχθες του Αλιάκμονα

Το μεγαλύτερο και μακροβιότερο μουσικό, κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα επιστρέφει

Το ανανεωμένο River Party επιστρέφει στις μουσικές του ρίζες και καλεί το κοινό για 41η χρονιά στις όχθες του Αλιάκμονα, στο πανέμορφο Νεστόριο της Καστοριάς, στην καρδιά του καλοκαιριού από 29/7 έως 4/8.

Και φέτος χιλιάδες νέοι από όλη την Ελλάδα θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στο River Party σε ένα πρόγραμμα πιο πλούσιο από ποτέ, με πεζοπορία, χορό και αναρρίχηση να είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που θα απολαύσουν μέσα στις πέντε αυτές μέρες. Από το ποτάμι και τον γνωστό βράχο-πρόκληση, μέχρι το Tequila αλλά και τον «Παράδεισο» το River Party φέρνει ξανά την απόλυτη γιορτή μέσα στη μαγική φύση και μακριά από ρουτίνα και καθημερινότητα.

Το φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα είναι γεμάτο με καλλιτέχνες που έχουν αφήσει το προσωπικό τους στίγμα στην μακρόχρονη ιστορία του αλλά και άλλους που έρχονται για πρώτη φορά. Οι δύο πρώτες μέρες θα ανήκουν σε νέους δημιουργούς που συμμετέχουν στο διαγωνιστικό κομμάτι και καλούν το κοινό να ανακαλύψει καινούργιες μουσικές και ακούσματα, ενώ φυσικά δεν θα λείπουν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής (και όχι μόνο) μουσικής σκηνής.

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies, ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100oC, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, οι Planet of Zeus, οι Πυξ Λαξ, οι Nightstalker, οι V.I.C. σε μια από τις περιορισμένες εμφανίσεις τους αλλά και οι Κακό Συναπάντημα, οι Chinese Man, οι Locomondo, οι Active Member, ο Ταφ Λάθος,το ιστορικό συγκρότημα των Απροσάρμοστων και η Μαρίζα Ρίζου, είναι μερικά από τα ονόματα που θα ανέβουν στις τρεις μουσικές σκηνές που θα στηθούν φέτος στο φεστιβάλ. Παράλληλα, το iscream radio θα εκπέμπει ζωντανά από το tequila stage, μεταδίδοντας τον παλμό του φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα ενώ οι νύχτες δίπλα στο ποτάμι θα κλείνουν με ξεσηκωτικά dj sets.

Η επένδυση στις υποδομές, η προσεκτική επιλογή του line up, ο σεβασμός στο μυστικιστικό τοπίο του ποταμού, οι τρεις σκηνές, οι περισσότεροι από 60 καλλιτέχνες και οι χαμηλές τιμές είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κανείς δεν πρέπει να χάσει το 41ο River Party, το μεγαλύτερο και μακροβιότερο μουσικό, κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα. Φέτος για πρώτη φορά #rivergoesgreen με το πρόγραμμα ανακύκλωσης «Κάθε Κουτί Μετράει». Το κοινό μπορεί να βρει «πράκτορες» με τα backpacks του Κάθε Κουτί Μετράει, και να ανακυκλώσει κουτάκια μπύρας και αναψυκτικών, κερδίζοντας τα πιο cool δώρα.

Πρόγραμμα φεστιβάλ

Τετάρτη 31 Ιουλίου

RIVER STAGE: ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ, CHINESE MAN, ACTIVE MEMBER, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
PARADISE STAGE: VANILLA, FOLK ‘N’ ROLL
TEQUILA STAGE: LITTLE KISS RETRO BAND, SOULED OUT, DJ SETS

Πέμπτη 1 Αυγούστου

RIVER STAGE: VIC, LOCOMONDO, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
PARADISE STAGE: BAILDSA, ΡΟΔΕΣ UNITED
TEQUILA STAGE: THE BANKSTERS, BLISS, DJ SETS

Παρασκευή 2 Αυγούστου

RIVER STAGE: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΛΒΑΔΟΡ & ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, PLANET OF ZEUS, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
PARADISE STAGE: ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, PANX ROMANA
TEQUILA STAGE: ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ΜΠΕΛΑΦΟΝ, DJ SETS

Σάββατο 3 Αυγούστου

RIVER STAGE: NIGHTSTALKER, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ, ΟΙ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ + ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
PARADISE STAGE: LEON OF ATHENS, JOEY
TEQUILA STAGE: ΚΟΥΠΕΣ, ΜΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ, DJ SETS

Κυριακή 4 Αυγούστου

RIVER STAGE: ΠΥΞ ΛΑΞ, ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
PARADISE STAGE: FUNDRACAR, ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ
TEQUILA STAGE: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΛΑΡΓΚΟ, DJ SETS

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 60 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.