Ο αγαπημένος θεσμός των μουσικόφιλων, που έχει χαρίσει μοναδικές εμπειρίες, με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής κλείνει τα 18 χρόνια ζωής και επιστρέφει.

Το ανανεωμένο Terra Vibe Park, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής. Tο Terra Stage και το Vibe Stage είναι έτοιμα, όπως κάθε χρόνο, να ταξιδέψουν το κοινό μέσα από ένα εκρηκτικό μίγμα μουσικής.

Επίσης φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία του Rockwave Festival, οι μεγαλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες εμφανίζονται και τις τρεις μέρες του φεστιβάλ και μας κρατούν ξύπνιους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τραγουδιστές και δημιουργοί που έχουν χαρακτηρίσει τη σύγχρονη ελληνική μουσική, γνώριμοι ήχοι, ιστορικές φωνές του ελληνικού πενταγράμμμου.

Ο χώρος του camping έχει ανακαινισθεί πλήρως. Σε έκταση 40 στρεμμάτων προσφέρονται όλες οι ανέσεις για τους campers, ενώ παρέχονται επιπλέον υπηρεσίες parking και catering. Όσοι επιλέξουν να μείνουν στο Terra Vibe, πρέπει να προετοιμαστούν για ένα τριήμερο πάρτυ χωρίς σταματημό με events και εκπλήξεις αποκλειστικά για τους campers.

Το Rockwave εξελίσσεται, μεταλ-λάσσεται και βελτιώνεται
. Η διαδραστική σχέση με το κοινό του επιτρέπει να ακούει και να καλύπτει τις επιθυμίες του. Γι’ αυτό φέτος το Rockwave Festival και το Terra Vibe Park υπόσχονται το πιο διασκεδαστικό, το πιο ροκ, το πιο μουσικό τριήμερο του καλοκαιριού.

Ειδικά για το φετινό Rockwave, διατίθεται ειδικό εισιτήριο 3 ημερών που κοστίζει 65€ (γενική είσοδος) και 50€, με την επίδειξη κάρτας ανεργίας. Στην τιμή περιλαμβάνεται η διαμονή στο camping για τη διάρκεια του φεστιβάλ και θέση parking.

Η προπώληση των τριήμερων εισιτηρίων ξεκινάει την Τρίτη 9 Απριλίου.

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013
TERRA STAGE
Σωκράτης Μάλαμας
Γιάννης Αγγελάκας
Ειρήνη Σκυλακάκη

VIBE STAGE
Θανάσης Παπακωσταντίνου
Λεωνίδας Μπαλάφας
Υπόγεια Ρεύματα & Θάνος Ανεστόπουλος, και άλλοι

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013
TERRA STAGE
Ska-P
Marky Ramones
Blitzkrieg
Alborosie
1000 Mods

VIBE STAGE
Saxon
Kreator
Carcass
Descending
Endsight

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013
TERRA STAGE
Lana Del Rey
Echo and the bunnymen
The Subways
Gautier

VIBE STAGE
Iced Earth
Suicidal Tendencies
At the Gates
Psycho Choke
Black Hat Bones

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013
TERRA STAGE
Dead Can Dance
Monophonics
Craig Walker
Opera Chaotique

VIBE STAGE
Septicflesh
Chaostar
Acid Death
Tardive Dyskinesia
Mahakala

After Midnight: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ