Romantso <3 Kormoranos <3 Needless present: Barış K

Το Ρομάντσο φιλοξενεί τη σύμπραξη δύο εκ των πιο δραστήριων mobile parties της πόλης & τον περίφημο Τούρκο DJ Baris K.

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου το Ρομάντσο φιλοξενεί τη σύμπραξη δύο εκ των πιο δραστήριων mobile parties της πόλης. Οι τρεις τους, υποδέχονται τον περίφημο Τούρκο DJ και παραγωγό, Baris K.

Blue Lagoon
Blue Lagoon

O Baris Karademir, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είναι γέννημα-θρέμμα και εξέχουσα προσωπικότητα της τοπικής σκηνής της Κωνσταντινούπολης εδώ και δύο δεκαετίες. Με soul, funk και hip-hop υπόβαθρο, έγινε ευρύτερα γνωστός προ δεκαετίας με τα ‘Eurasia Mixes’, όπου επικεντρώθηκε στα καλά κρυμμένα μυστικά της τούρκικης ψυχεδελικής funk και disco σκηνής περασμένων δεκαετιών, κάνοντας μάλιστα και δικά του edits σε διάφορα κομμάτια.

Είναι επίσης συνιδρυτής του Mini Muzikhol club στην Κωνσταντινούπολη, curator του Anapop festival και ένας εκ των δύο μελών της live folk fusion μπάντας των Insalar. Πάνω απ’ όλα όμως, ο Baris K συνεχίζει να παίζει τα χαρακτηριστικά του house, techno, disco, ψυχεδελικά dj sets, στα top clubs και festivals ανά τον κόσμο.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.