Λίγες εβδομάδες πριν ξανα-ζωντανέψει το χωριό-φάντασμα της Κεφαλονιάς, η ομάδα του Saristra Festival μας βάζει στο κλίμα του cutting edge καλοκαιρινού φεστιβάλ, με ένα μεγάλο rooftop party στο Ρομάντσο, την Παρασκευή 21 Ιουνίου, σε συνεργασία με το δημοφιλές αθηναϊκό mobile party Needless, όπου live και dj sets θα εκτυλιχθούν κάτω από το νυχτερινό αττικό ουρανό.

Στην ταράτσα του Ρομάντσο, θα εμφανιστούν οι Sillyboy’s Ghost Relatives, το σχήμα ενός από τους πλέον αεικίνητους μουσικούς της πόλης, ο οποίος πριν λίγους μήνες έβγαλε την πρώτη του κυκλοφορία για λογαριασμό της βρετανικής Claremont 56. Μάλιστα το τελευταίο single του, “In A Small Place”, φιγούραρε στις λίστες των Majestic Casual και Cafe Del Mar Ibiza στο Spotify, μετρώντας ήδη 120 χιλιάδες plays.

Τη βραδιά θα ανοίξει ο Smalfeels (κατά κόσμον Νίκος Γιαννακάκης), ένα up-and-coming όνομα στον minimal και elegant pop ήχο. Από τις μουσικές σπουδές παραγωγής και performance στο Λονδίνο, μέχρι soundtrack ταινιών μικρού μήκους, ο Smalfeels μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του EP, Indoors / Outdoors σε παραγωγή του Sillyboy.

Στα decks ο Chevy που σίγουρα έχετε πετύχει στα πιο ενδιαφέροντα venues και φεστιβάλ εκεί έξω, έχοντας χορέψει υπό τις dance οδηγίες του, και το εξωτικό ντουέτο των Express Skopelitis με τους οποίους θα ανανεώσετε το ραντεβού σας και στην Κεφαλονιά μιας και θα είναι αυτοί που θα ανέβουν στην σκηνή του Saristra Festival για το ξέφρενο εθιμοτυπικό closing party.

Saristra Festival σημαίνει, πρώτον πολλή μουσική, κι έτσι και φέτος (2-3-4 Αυγούστου), επιστρέφει στην Κεφαλονιά με το πιο ολοκληρωμένο και πολυσυλλεκτικό line-up που είχε ποτέ, πιάνοντας τον εναλλακτικό παλμό αλλά και την ιστορία αυτού, εντός κι εκτός συνόρων, με ονόματα όπως οι Ian Svenonius, Minami Deutsch, Blaine L. Reininger, Acid Baby Jesus, Jay Glass Dubs, Dury Dava, Territroy, Anatolian Weapons, The Callas, Strawberry Pills, Odysseas Tziritas, Πέρα στα Όρη, $OFT $KULL, Jimmy Trap, Κolida Βabo, Johnny Labelle, Anopolis , s̶i̶s̶t̶e̶r̶ , Georgios Karamanolakis, Marcel Dune και dj sets από τους Hypermedium Soundsystem, Simos Ares, The Prudence Tapes και Express Skopelitis.

*Το Saristra Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 2-3-4 Αυγούστου στα Παλιά Βλαχάτα Σάμης στην Κεφαλονιά.