“Science+Comedy”: Ο απόλυτος συνδυασμός επιστήμης και κωμωδίας στο Θέατρο Ελιάρτ

Science+Comedy

Έμπειροι κωμικοί και ταλαντούχοι επιστήμονες επιστρατεύουν το χιούμορ τους στην υπηρεσία της γνώσης

Η παράσταση που έσπασε τα ταμεία στο Athens Comedy Festival κι εξέπληξε το κοινό, έρχεται ξανά στο Θέατρο Ελιάρτ. Το “Science + Comedy” είναι ο απόλυτος συνδυασμός επιστήμης και κωμωδίας. Από μέσα Μαρτίου έμπειροι κωμικοί και ταλαντούχοι επιστήμονες επιστρατεύουν το χιούμορ τους στην υπηρεσία της γνώσης.

Ο Δημήτρης Δούκογλου παρουσιάζει μερικούς από τους καλύτερους αντιπρόσωπους της επικοινωνίας της επιστήμης στην Ελλάδα. Στο πρώτο μισό της παράστασης, κάνουν stand up comedy με επιστημονική θεματολογία. Στο δεύτερο μέρος, απαντούν όλοι μαζί σε απορίες του κοινού. Όποιος δε γνωρίζει τη σωστή απάντηση, έχει χρέος να βγάλει από το μυαλό του επιστημονικοφανή ψέματα.

Οι συντελεστές έχουν κάνει παραστάσεις σε ολόκληρη την χώρα αλλά και στο εξωτερικό, έχουν πολλαπλές συμμετοχές στο Athens Science Festival, στο Athens Comedy Festival, τη Βραδιά του Ερευνητή αλλά και στο ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ “Science Reactors“.

Συντελεστές

Στέλιος Ανατολίτης, Στράτος Ασημέλλης, Δημήτρης Δούκογλου, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Τάκης Λάζος, Χρυσάνθη Σαλιαγκοπούλου, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Έφη Τετρίγγα, Τζίμης Τσιμπίδας

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- 10 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.