Secret Sound Festival 2016

Οι Dub Pistols και οι iLLBiLLY HiTEC headliners του φετινού φεστιβάλ

Μετά από δύο επιτυχημένες διοργανώσεις, το Secret Sound Festival, επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρόνια και  για ένα τριήμερο γεμάτο ήχους Reggae, Dub, Bass, Jungle & Hip Hop στη Σκύρο. Το σκηνικό αλλάζει, με τη θάλασσα πλέον στο background, κρατώντας πάντα την αρχή της ‘’μοναδικής  φυσικής ομορφιάς’’.

Οι ‘Pistoleros’ Dub Pistols και οι Βερολινέζοι iLLBiLLY HiTEC θα είναι oι Headliners του φετινού Secret Sound Festival. Οι Dub Pistolsείναι πλήρως αποδεκτοί και αγαπητοί στο Ελληνικό κοινό. Οι iLLBiLLY HiTEC έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας, έχοντας στο μουσικό τους portfolio σημαντικές παραγωγές και συνεργασίες με πιο χαρακτηριστική αυτή, του γνωστού στη παγκόσμια Reggae κοινότητα, Dubmatix.

Οι Fundracar, SKG Dub Alliance, Dub Riots και Manjah θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα της πρώτης μέρας. Τη δεύτερη ημέρα μαζί με τους Dub Pistols στην σκηνή του Secret Sound θα εμφανιστούν οι Kill Emil & Mamalleta, ο Άγγλος Cut La Vis και ο Blend Mishkin. Παλμό στη σκηνή θα δώσουν και οι Lion’s Soul Dancehall Crew με τις χορογραφίες τους. Την τρίτη ημέρα όσοι βρίσκονται στο νησί θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μεσημεριανό Open Party, με ελεύθερη είσοδο και τους παραγωγούς του Pepper & Home radio να βρίσκονται στα dexx του Cook-Nara.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

15 €
- 25 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.