Η Sharon Kovacs επιστρέφει στην Ελλάδα με δύο συναυλίες στην κεντρική σκηνή του Gazarte

Kovacs Gazarte

Ένα live με ιστορίες που αναδύονται στο φως μέσα από το απόλυτο σκότος

Η Sharon Kovacs, η σκοτεινή ιέρεια με την εκκεντρική προσωπικότητα, επιστρέφει στην Ελλάδα, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, για δύο βραδιές, σε έναν χώρο που ταιριάζει απόλυτα στην υποβλητική ατμόσφαιρα των συναυλιών της, στην κεντρική σκηνή του Gazarte.

Αποτελεί ένα μουσικό φαινόμενο, που γνώρισε επιτυχία με το EP “My Love” και το ντεμπούτο άλμπουμ της “Shades of Black”. Ο δεύτερος δίσκος της “Cheap Smell” είχε απώτερο σκοπό με τις σκοτεινές μελωδίες του να αναδείξει τα φωτεινά και θετικά σημεία που αναδύονται μέσα από τις δυσκολίες της ζωής, τις ηδονιστικές συμπεριφορές και τις καταχρήσεις.

Με φωνή που μοιάζει με αυτές των θρύλων της soul, την αινιγματική της φιγούρα και με ιστορίες που αναδύονται στο φως μέσα από το απόλυτο σκότος, η Kovacs επιστρέφει στην Ελλάδα και στο ελληνικό κοινό, με δύο συναυλίες στην κεντρική σκηνή του Gazarte, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

20 €
- 52 €
tags / Gazarte / Kovacs

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.