Shawn Lee’s Ping Pong Orchestra

Ένα live με μουσικούς πειραματισμούς κάθε είδους

Ελάχιστοι είναι οι μουσικοί που να μπορούν να δηλώσουν ευθαρσώς ότι “τα έχουν κάνει όλα”. O Shawn Lee είναι συνθέτης, τραγουδιστής, παραγωγός, ντράμερ και κιθαρίστας μεταξύ άλλων αλλά και ενορχηστρωτής και μουσικός επιμελητής. Γεννημένος στο Kansas της Αμερικής και μόνιμα εγκατεστημένος τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο, κατάφερε μέσα σε όλη αυτή τη μουσική πορεία του να συνδεθεί με το funk, τη soul, την psychedelic jazz, την pop, το alternative rock ακόμα και την electronica. Δισκογραφικές εταιρείες τον εμπιστεύτηκαν για να κυκλοφορήσει τις δουλειές του όπως η Wall of Sound, η ΕSL, η Τalkin Loud και η Ubiquity, ενώ έχει συνεργασίες τους με Jeff Buckley, Robbie Williams, Lana Del Ray, Amy Winehouse, Alicia Keys.

Με τους Ping Pong Orchestra έχει κυκλοφορήσει ήδη 12 albums με τη μεγαλύτερη επιτυχία του μέχρι σήμερα το “Kiss The Sky” να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα radio hits της τελευταίας δεκαετίας. Πρόκειται για το σχήμα του Shawn Lee με το οποίο περνάει καλά και έχει την ευχέρεια να “πειραματιστεί” εμπορικά με όλα τα αγαπημένα του είδη μουσικής. Άλλωστε και οι συνεργασίες τους στους δίσκους τους με ονόματα που λίγα κοινά έχουν μεταξύ τους από τον Ohmega Watts μέχρι και τον Nino Moschella αυτό δείχνουν. Στην Ελλάδα θα μας παρουσιάσει ένα best of της μεγάλης δισκογραφίας του, με το κουαρτέτο μουσικών που τον πλαισιώνουν ζωντανά τα τελευταία χρόνια. Όπως είπε και ο Duke Ellington:”Η μουσική δε σημαίνει τίποτα αν δεν έχει μέσα της το swing”.

Opening Act: Αlex Flexible Sounds

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

15 €
- 20 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.