Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ξεκινά τις φετινές του εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών δίνοντας το στίγμα του μουσικά με μία συναυλία με τους: Γιώτα Νέγκα και Θέμη Καραμουρατίδη, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

«ΚΕΘΕΑ – Το στίγμα μας είναι η ένταξη» είναι το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών. Η εξάρτηση δεν κάνει διακρίσεις. Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ είναι εδώ, για όλους τους εξαρτημένους, χωρίς διακρίσεις και με στόχο τη θεραπεία και την κοινωνική τους επανένταξη.

Η Γιώτα Νέγκα, μια λαϊκή φωνή που επιμένει να συγκινεί όπως παλιά και ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης, τραγουδούν για το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, στη Λάρισα. Τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, καθώς και επιλογές από ελληνικά τραγούδια που όλοι έχουν σιγοτραγουδήσει και αγαπήσει. Η Γιώτα και ο Θέμης στήνουν ένα πρόγραμμα οικείο και ταυτόχρονα νοσταλγικό, δυναμικό όσο και ονειρικό, εξωστρεφές όσο και συγκινητικό.

Η συναυλία, που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Οικογένειας & Φίλων των θεραπευτικών προγραμμάτων ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ & ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για το θέμα των εξαρτήσεων, στην υποστήριξη του έργου του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και αποτελεί πια θεσμό πολιτιστικής προσφοράς στην πόλη.

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) και τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Λειτουργεί στη Λάρισα από το 1989 προσφέροντας υποστήριξη και θεραπεία σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών και τις οικογένειές τους. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών.