Το Half Note παρουσιάζει για πρώτη φορά στην σκηνή του, τη μουσική κολεκτίβα από την Αθήνα με το όνομα Sistah Jammaroots & The Oscillators, για όλες τις Τετάρτες του Μαρτίου (6, 13, 20, 27).

Έχοντας ως σημείο αναφοράς τις ρίζες της τζαμαϊκανής μουσικής παράδοσης, η Sistah Jammaroots με τα ιδιαίτερα φωνητικά της, παρέα με τους Oscillators, αναμειγνύουν τις μουσικές τους επιρροές, πλάθοντας ένα ιδιότροπο μουσικό κράμα, με reggae αφετηρία, dub αισθητική, χορευτική διάθεση, πολλούς αυτοσχεδιασμούς και ιδιαίτερα χαρακτηριστικό ήχο.

Με κοινό παρανομαστή το προσωπικό υλικό της, η Jammaroots και οι Oscillators, μέσα από 4 θεματολογικές μουσικές ενότητες, παρουσιάζουν μια διαφορετική πλευρά της reggae με ιδιαίτερη έμφαση στα soul, dub και αυτοσχεδιαστικά στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν.

H Sistah Jammaroots & The Oscillators ”ταλαντώνονται” μεταξύ διαφόρων χρονικών περιόδων αναδεικνύοντας μια μουσική διαδρομή από old school ύφος μέχρι και ήχους του σήμερα, με μοναδικά soul και αυτοσχεδιαστικά φωνητικά από την τραγουδοποιό αλλά και πρωτότυπες, σύγχρονες διασκευές, δοσμένες με τον ξεχωριστό τρόπο του κάθε μουσικού, σε μια free style διάθεση.

Από την Τετάρτη 6 Μαρτίου, και για όλες τις Τέταρτες του μήνα, η Αθήνα θα ”μυρίσει” Τζαμάικα σε μια πιο σύγχρονη προσέγγιση, μέσα από τραγούδια που εκφράζουν τις μουσικές ανησυχίες και τις ευαισθησίες της τραγουδοποιού, και με βαρύτητα στο ταίριασμα πολυρυθμιών, ήχου και αυτοσχεδιασμού.

Η πρώτη reggae, soul & dub μπάντα της Αθήνας με γυναικεία lead φωνητικά σε 4 εμφανίσεις:

Τετάρτη 6/3: Παρουσιάζεται ζωντανά για πρώτη φορά στο Half Note το προσωπικό υλικό της Sistah Jammaroots. Γνωριμία με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μπάντας μέσα από πρωτότυπες διασκευές και αυτοσχεδιασμούς.

Τεταρτη 13/3: Παρουσιάζεται ζωντανά το προσωπικό υλικό της Sistah Jammaroots και δίνεται έμφαση και ανάπτυξη των Soul στοιχείων της μπάντας μέσα από αγαπημένες soul διασκευές και soul αυτοσχεδιασμούς σε reggae ύφος.

Τεταρτη 20/3: Παρουσιάζεται ζωντανά το προσωπικό υλικό της Sistah Jammaroots και δίνεται έμφαση στα Dub στοιχεία της μπάντας, στον σύγχρονο ήχο και στα χαρακτηριστικά εφέ σε ”real time”, μέσα από γνωστές και ”ιδιότροπες” διασκευές, αυτοσχεδιασμούς και ορχηστρικά μέρη.

Τεταρτη 27/3: Παρουσιάζεται ζωντανά το προσωπικό υλικό της Sistah Jammaroots με έμφαση στη Roots reggae σκηνή, μέσα από κλασσικές reggae διασκευές προσαρμοσμένες στο δικό τους χαρακτηριστικό ήχο. Τη βραδιά θα κλείσει σε ”old-school” τόνους το after reggae party με τον Stefanatty από τους One Drop Forward (Θεσσαλονίκη) στα decks! Strictly vinyl d.j. set inna Roots-Dub stylee.