“Size matters? II”: μια πολύπλευρη παρουσίαση της σύγχρονης εικαστικής έκφρασης

Size matters?

Σε συνεργασία με την Εnia Gallery και τη ΔΛ gallery

Ο Εικαστικός Κύκλος ΔΛ εγκαινιάζει το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου το δεύτερο μέρος της ομαδικής έκθεσης  «Size matters?». Η έκθεση με έργα τέχνης μικρών διαστάσεων πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εnia Gallery και τη ΔΛ gallery και θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Size Matters?

Στην έκθεση συμμετέχουν 26 παλιοί και νέοι συνεργάτες του Εικαστικού Κύκλου ΔΛ από την Ελλάδα και το εξωτερικό με το μέγεθος των έργων να αποτελεί το μόνο περιορισμό. Η διάσταση, μαζί με άλλα στοιχεία όπως τα υλικά και η ημερομηνία δημιουργίας, αποτελεί ένα από τα τυπικά χαρακτηριστικά περιγραφής και ορισμού της ταυτότητας ενός έργου τέχνης.

Η παρουσίαση αυτή όμως δεν εστιάζει μόνο στην κλίμακα των έργων αλλά και στους διαφορετικούς τρόπους της παραγωγικής διαδικασίας, την κεντρική ιδέα και το ύφος. Η ζωγραφική, το σχέδιο, η ψηφιακή εκτύπωση και η χαρακτική είναι μόνο μερικά από τα εικαστικά μέσα που προβάλλονται. Τα έργα της έκθεσης πρεσβεύοντας διαφορετικές τάσεις και οπτικές,  στοιχειοθετούν εν τέλει μία πραγματικά πολύπλευρη παρουσίαση της σύγχρονης εικαστικής έκφρασης.

Το ερώτημα που τίθεται στον τίτλο της έκθεσης Size Matters? II είναι τελικά ρητορικό αφού στα έργα που εκτίθενται αναδεικνύεται ο συναρπαστικός κόσμος των μικροσκοπικών έργων τέχνης διεκδικώντας τελικά την προσοχή του θεατή.

Συντελεστές

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

b., Micha Cattaui, Bella Easton, Andreas Marti, Marian Wijnvoord, Άγγελος Αντωνόπουλος, Λεωνίδας Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Γέρος, Γιώργος Γύζης, Κατερίνα Ζαφειροπούλου, Νίκος Καναρέλης, Δημήτρης Κούκος, Ιωάννης Λασηθιωτάκης, Μιχάλης Μακρουλάκης, Κατερίνα Μερτζάνη, Βασίλης Πέρρος, Άρτεμις Ποταμιάνου, Βασίλης Πούλιος, Ιωάννης Σαββίδης, Νίκος Σαμαράς, Βασίλης Σελιμάς, Γιάννης Τσαρούχης, Γιώργος Τσεριώνης, Κώστας Τσόκλης, Μάριος Φούρναρης, Μανώλης Χάρος

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.