Το Skrow theater εγκαινιάζει  από το Νοέμβριο ένα νέο concept : Τα Skrow Concerts. Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, η σκηνή του skrow  θα φιλοξενήσει τους «Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators».

Μαγεμένοι από τον ήχο των 60’s, οι Δημήτρης Τάσαινας και Αλέξανδρος Καραδήμος δημιουργούν το Μαΐο του 2013 στην Αθήνα, τους Soul Vibrators, από το rock n roll,  60’s ballands σε Psych Rock και Garage, prom night καταστάσεις και juke box ατμόσφαιρα. Έχουν ήδη εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ και μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας.

Στα τέλη του 2013 εξέδωσαν μια εορταστική ηχογράφηση με 3 τραγούδια εμπνευσμένα από τις ημέρες των Χριστουγέννων, με τίτλο «Vibrators for Christmas – The Holy Release», ενώ τον Οκτώβριο του 2014 εξέδωσαν την πρώτη ολοκληρωμένη mini- έκδοση με τέσσερα τραγούδια που ήδη διαγράφουν μια πορεία στο ζωντανό τους πρόγραμμα, με τίτλο «The Vibes are on – The ‘Residence’ release».

Στο Skrow, οι Dimitris Tasenas & the soul vibrators έρχονται για μία σπάνια ακουστική βραδιά, με το κοινό πιο κοντά τους από ποτέ. Στο κέντρο της σκηνής, ένα συγκρότημα που μοιάζει να έχει βγει από film του ‘60 και του ‘70. Σε μια από τις πιο ατμοσφαιρικές τους εμφανίσεις με φόντο το βράχο της Αρχελάου, η μπάντα υπόσχεται το πιο παράξενο ταξίδι στο εσωτερικό ενός juke box, κρυμμένου στο βάθος του μπαρ, γεμάτο με μουσικές.