«Slap n Panic Vol. 5» στο AN club

Φεστιβάλ μουσικής τα έσοδα του οποίου προσφέρονται σε φιλανθρωπικό σκοπό

Το Slap & Panic δημιουργήθηκε από 4 φίλους το 2013. Η ιδέα ήταν να συγκεντρώσουμε συγκροτήματα από όλη την εγχώρια σκηνή με κοινό σκοπό τη στήριξη κάποιου ιδρύματος, δίνοντάς όλα τα έσοδα σε αυτό. Αφού επικοινωνήσαμε με διάφορες μπάντες και βρέθηκε το ίδρυμα που είχε ανάγκη από υλικά αγαθά, τα οποία θα μπορούσαμε να παραδώσουμε οι ίδιοι σε αυτό, το 1ο Slap & Panic ήταν γεγονός στις 4 Απριλίου στο An Club.

Έχουν συμμετάσχει συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα (Πάτρα, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Κεφαλονιά κ.α.) καθώς και από το εξωτερικό (Γαλλία), στηρίζοντας την προσπάθεια με σεβασμό, χαρά, ενέργεια και κυρίως αφιλοκερδώς.

Η συμμετοχή συγκροτημάτων και κόσμου ήταν συνεχώς αυξανόμενη χρόνο με τον χρόνο με αποτέλεσμα να μας δώσει την ενέργεια να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να φτάσουμε αισίως στην πέμπτη χρονιά του θεσμού.

Σκοπός μας ήταν και είναι να προσφέρουμε χαρά και βοήθεια σε παιδιά που δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους. Όλα τα έσοδα διατίθενται στον σκοπό και στο εκάστοτε ίδρυμα. Έως και το 2016 τα έσοδα δόθηκαν για την αγορά παιχνιδιών, ρουχισμού και βασικών αγαθών στο ΠΕΝ Καλλιθέας.

Το Slap & Panic με την στήριξη των συγκροτημάτων και του κόσμου συνεχίζει και το 2017 την προσπάθεια του. Με αποκορύφωμα την φετινή χρόνια όπου η εκδήλωση συμμετοχών μπαντών ήρθε από κάθε άκρη της Ελλάδος.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά το Slap n Panic Fest επιστρέφει στο AN club. Οι μπάντες που θα συμμετέχουν φέτος μεχρι στιγμής είναι οι εξής:

Malicious Silence, Blame Kandinsky, Friend Of Gods, Show Your Face, The Great Black Shark, Released Anger, SOULSKINNER

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.