Snowball 2015

Μια βραδιά αφιερωμένη στην αισθητική, μουσική και χορό των 1940's

Οι Athens Swing Cats για 7η χρονιά παρουσιάζουν το Snowball 2015 ®, τη swing βραδιά που γνωρίζει κάθε χρόνο διεθνή αναγνώριση με εκτενή αφιερώματα στο Associated Press, CNN, BBC, TF1, Euronews, Deutsche Welle, China Central κ.α. και πρωτοσέδιλα άρθρα στη Hurriyet και στη Γερμανική Donnerstag.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ταξιδεύουμε πίσω στο χρόνο με μία μεγάλη θεματική βραδιά αφιερωμένη στην αισθητική, μουσική & χορό των 1940’s. Χορός, live συγκροτήματα, shows στη σκηνή, πολλές εκπλήξεις στο Σινέ Κεραμεικός. Ένα πανέμορφο μέρος το οποίο μεταμορφώνεται σε αυθεντικό 1940ς Ballroom.

Φέτος όμως μέσα από το Snowball 2015® oι Athens Swing Cats δίνεται η ευκαιρία να ενισχυθεί το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού με ένα Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Φιλανθρωπικού Οργανισμού, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην οικονομική ενίσχυση των 14 Σπιτιών που λειτουργούν πανελλαδικά και φιλοξενούν παιδιά κάθε ηλικίας, τα οποία έχουν πέσει θύματα κακοποίησης.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 15 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.