Χριστούγεννα σημαίνει μουσική, χορός, κέφι, μεγάλα stage και μεγάλες μπάντες για μεγάλες βραδιές, εμπειρίες και μουσικές. Χριστούγεννα σημαίνει Swing. Γι’ αυτό και το Xmas Swing Party δηλώνει παρών με εορταστική διάθεση με τους «The Speakeasies Swing Band». Στις 30 Δεκεμβρίου, το μουσικό, χορευτικό, γκρουβάτο συναυλιακό γεγονός αποχαιρετισμού του 2016 στην Αθήνα.

Οι The Speakeasies Swing Band, στο τελευταίο live του ’16, έρχονται από τη Θεσσαλονίκη για μία swing γιορτή με τη βοήθεια και παρουσία των JazzMatazz και των Athens Boogie, που επίσης ξέρουν πώς να δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα πραγματικό πάρτυ.

Οι The Speakeasies Swing Band, το swing γκρουπ της Θεσσαλονίκης, μέσα στα 6 χρόνια δραστηριοποίησής τους έχουν παίξει πολλές φορές σε μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ. Έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο SwingALONICA τον Μάιο του 2010. Έκτοτε έχουν εμφανιστεί αρκετές φορές τόσο στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και σε φεστιβάλ του εξωτερικού όπως το 1ο DIGA DIGA DOO festival στην Μπανγκόκ της Ταιλάνδης, τα Hep Cat’s Holiday #9 & #10 στη Μ. Βρετανία, το 1o Copenhagen Lindy Exchange στη Δανία, το 15o Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Μπάνσκο στη Βουλγαρία και το Summer Jamboree #14 στην Ιταλία, φεστιβάλ στα οποία μοιράστηκαν την σκηνή με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Parov Stelar, Ray Collins, Cherry Poppin Daddies, Hillbilly Moon Explosion, Emanuele Urso, κ,ά.

To 2012 κυκλοφορούν τον πρωτο τους δίσκο «Bathtub Gin», το οποίο πλαισιώθηκε απο τα μουσικά βίντεο των ‘Bright Lights Late Nights’ και του βραβευμένου πλέον, από την International Songwriting Competition (ISC), ‘Black Swamp Village’. Το 2015 επανέρχονται με το ‘Land of Plenty’, έναν δίσκο αποτελούμενο απο 10 τραγούδια, σε ήχους Swing, Jazz, Blues και Dixieland.