Με το “Alice in the Cities” ξεκινά φέτος το “Sssh! Silent Movies” στο Bios

alice in the cities

Καλοκαιρινές κινηματογραφικές νύχτες στις σεζ-λονγκ της ταράτσας του bios

Το Sssh! Silent movies, το οπτικοακουστικό πρότζεκτ προβολών και μουσικής ξεκινά. Με θεματική Cities in cinema, το φετινό πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στις πόλεις.

Τετάρτη 6 Ιουνίου – Alice in the Cities, Wim Wenders, 1974

Το βραβευμένο road movie του Wim Wenders, Alice in the cities, αποτελεί το πρώτο μέρος της τριλογίας Road Movie Trilogy. Προσπαθώντας να γράψει ένα άρθρο για την Αμερική χωρίς καθόλου έμπνευση, ο Γερμανός συγγραφέας Philip Winter προσπαθεί να κλείσει μία πτήση από την Νέα Υόρκη για να επιστρέψει στην Γερμανία, και στο αεροδρόμιο γνωρίζει την Lisa και την μικρή κόρη της, την Alice, που προσπαθούν να κάνουν το ίδιο. Όταν η Lisa αφήνει την Alice με τον Philip για λίγο, εξαφανίζεται για να αντιμετωπίσει μία πρόσφατη λήξασα σχέση της. Ο Philip και η Alice παίρνουν μία πτήση για το Άμστερνταμ με την προσδοκία να συναντήσουν εκεί την Lisa, μόνο για να ανακαλύψουν ότι η Lisa δεν έφτασε ποτέ στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ.

Τα Sssh! Silent Movies είναι μια μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία τις καλοκαιρινές νύχτες στην ταράτσα με την ωραιότερη θέα. Συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορείς να τα απολαύσεις φορώντας ασύρματα ακουστικά.

Τα ακουστικά σου επιτρέπουν να βλέπεις την ταινία και να διαλέγεις ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο τής και τη μουσική που επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Ανεβαίνεις στην ταράτσα, παίρνεις τα ακουστικά σου, κάθεσαι σε μια ωραία σεζ-λονγκ, βλέπεις την ταινία, αλλάζεις κανάλι στα ακουστικά και ακούς μουσική!

Τη μουσική και το πρόγραμμα των ταινιών επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

Επόμενη προβολή:
Τετάρτη 13 Ιουνίου – Flirt, Hal Hartley, 1995

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

2 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.