Sssh! Silent Movies: Boogie Nights, Beyond the Valley of the Dolls

Το κλασσικό cult μουσικό μελόδραμα της δεκαετίας του '70

To Sssh! Silent Movies, της Τετάρτης, φιλοξενεί μία ταινία η οποία σε συνδυασμό με τη δύναμη της πανσελήνου, την ίδια νύχτα, ενδέχεται να δημιουργήσει πολλαπλές παλίρροιες. Το κλασσικό cult μουσικό μελόδραμα, Beyond the Valley of the Dolls της δεκαετίας του ’70, αποτελεί την δεύτερη ταινία της θεματικής ενότητας Boogie Nights.

Ένα rock συγκρότημα τριών κοριτσιών Kelly McNamara (Dolly Read), Casey Anderson (Cynthia Myers) και Petronella -Pet- Danforth (Marcia McBroom), με το όνομα The Kelly Affair, ταξιδεύει στο L.A. για να κυνηγήσει το μεγάλο όνειρο της Δυτικής Ακτής. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν τον παραγωγό Ronnie -Z-Man- Barzell ο οποίος τους αλλάζει το όνομα σε The Carrie Nations και βλέπουν την φήμη τους να μεγαλώνει όμως τα ναρκωτικά, το σεξ και η τρέλα της εποχής τις συνεπαίρνουν και ωθούν την προσωπική τους ζωή στην παρακμή. Έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις καλύτερες cult ταινίες όλων των εποχών ενώ δίνει το στίγμα της εποχής των 70s και της hippie κουλτούρας.

Beyond the Valley of the Dolls

Sssh! Silent Movies
Τα Sssh! Silent Movies είναι μία μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία τις καλοκαιρινές νύχτες στην ταράτσα με την ωραιότερη θέα. Συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορείς να τα απολαύσεις φορώντας ασύρματα ακουστικά.

Τα ακουστικά σου επιτρέπουν να βλέπεις την ταινία και να διαλέγεις ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο τής και τη μουσική που επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Ανεβαίνεις στην ταράτσα, παίρνεις τα ακουστικά σου, κάθεσαι σε μια ωραία σεζ-λονγκ, βλέπεις την ταινία, αλλάζεις κανάλι στα ακουστικά και ακούς μουσική.

Τη μουσική και το πρόγραμμα των ταινιών επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

2 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.