Το μυστηριώδες ντουέτο των RΠЯ και Jessica Bell, με τα χαρακτηριστικά φωνητικά και τα μελωδικά beats, μετράει ήδη εμφανίσεις σε μερικά από τα πιο γνωστά μουσικά διεθνή φεστιβάλ, όπως τα Coachella Festival στην Καλιφόρνια, το Parklife Festival στο Μάντσεστερ και το Fun Fun Fun Festival στο Ώστιν του Τέξας.

Τα μουσικά τους κομμάτια “Fractals”, “Flyway” και “Lazy Noon” έχουν αγγίξει την πρώτη θέση στα chart του Hype Machine, ενώ παράλληλα έχουν απασχολήσει το διεθνή μουσικό τύπο, όπως μεταξύ άλλων στα Gorilla Vs Bear, Pitchfork, The Guardian, ΝΜΕ, Independent και Fact Magazine. Παραγωγές τους έχουν κυκλοφορήσει σε δισκογραφικές εταιρείες, όπως η Forest Family Records, η Planet Mu και η Cascine και την Friends of Friends. Έχουν ταξιδέψει σε 57 πόλεις ανά τον κόσμο και σε σκηνές όπως των Corsica Studios, Bowery Ballroom και Roxy Theatre, ενώ έχουν κάνει επίσημα remixes για τους Tycho (Ghostly International), Blood Diamonds (4AD) και Steve Mason (Domino) μεταξύ άλλων.

Στον ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, οι Keep Shelly in Athens σε μία από τις λιγοστές εμφανίσεις τους στην Αθήνα, υπόσχονται μια μουσική εμπειρία μέσω ενός ειδικά προσαρμοσμένου για το χώρο (full band) setlist, εισάγοντας μας με τον ιδιόμορφο ήχο τους στον down-tempo κόσμο της electronica.