Street Food and Tunes local @ Χαλάνδρι

Πιάτα εμπνευσμένα από την παράδοση της Αμερικής και του Μεξικό, από τον σεφ Βασίλη Σπόρο

Τα Street Food and Tunes του deBop μετά από περισσότερες από 20 γαστρονομικές γιορτές που έστησαν στο κέντρο της πόλης, πραγματοποιούν το μεγάλο «αποκεντρωτικό» τους όνειρο: περιδιαβαίνουν στις γειτονιές των ανθρώπων που τα αγάπησαν.

Πρώτος σταθμός, το Χαλάνδρι και συγκεκριμένα, ο χώρος της στοάς του «Σπίτι Cocktail Bar». Εκεί, την Κυριακή 20 του Μάρτη και από τη μία το μεσημέρι παρουσιάζουμε σε μία ολοήμερη γιορτή, 3 από τα πιάτα που θα πρωτοστατήσουν στα local events που θα ακολουθήσουν.

Ο  σεφ, Βασίλης Σπόρος, έχοντας δημιουργήσει κάποια από τα πλέον αγαπημένα πιάτα των προηγούμενων διοργανώσεων,εμπνέεται από την παράδοση της Αμερικής και του Μεξικό με ένα μενού που λάτρεψαν όσοι παρευρέθηκαν στα food tasting των περασμένων μηνών.

Καιρός λοιπόν, να δοκιμάσετε κι εσείς, το πιο δημοφιλές comfort food της Αμερικής κατά την περίοδο της Ποτοαπαγόρευσης, το οποίο μέχρι και σήμερα θεωρείται ως το all american – patriotic sandwich, το παραδοσιακότερο torta (=σάντουιτς) της Puebla του Μεξικό, προϊόν ισπανογαλλικής διάδρασης και το οποίο ο θρύλος λέει πως εμπνευστής του ήταν ο Leonardo Da Vinci, αλλά και μία χορτοφαγική version του χαρακτηριστικότερου tex-mex «μικρού γάιδαρου» (ακριβής μετάφραση της λέξης burrito) για όσους θέλουν να δώσουν λίγη γεύση στις ημέρες της νηστείας τους. Όλα στις street food εκδοχές τους.

Συγκεκριμένα, το μενού:
Meatloaf Sandwich
Ψωμί burger bun, ρολό κιμά με γλάσο από ketchup και dressing με μαγιονέζα και sriracha, τομάτα και iceberg (€5).

Perito Torta
Ψωμί τσιαπάτα, pickled jalapeños, κοτόπουλο μπούτι φιλέτο με μαρινάδα από αχλάδι και σάλτσα σόγιας, μοτσαρέλα, guacamole, φρέσκος κόλιανδρος και refried beans (€6,5).

Burrito Veggie
Pickled jalapeños, μοτσαρέλα, guacamole, φρέσκος κόλιανδρος και refried beans, τυλιγμένα σε τορτίγια από σιτάρι (€5,5).

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.