Street Food and Tunes: Exotic Feast

Μαγειρικές ταϊλανδέζικης και βιετναμέζικης κουζίνας μπλέκουν με μουσικές του κόσμου

Την Κυριακή 20 του Δεκέμβρη τα Street Food and Tunes του deBop.gr σε προσκαλούν σε ένα ολοήμερο suburban, exotic, Χmas party to remember. O γύρος του κόσμου σε μια μέρα – μην το χάσεις!

Υψηλές -street- μαγειρικές ταϊλανδέζικης και βιετναμέζικης κουζίνας μπλέκουν με μουσικές του κόσμου από τα χεράκια των «ειδικών».

Το line up -μαγειρικό και μουσικό- έχει μαζεμένα, απλά, όλα όσα αγαπάμε. Θυμάσαι τα πάρτι του bar Guru bar; Καιρός να τα ξαναζήσεις στην πιο street food and tunes γιορτινή τους εκδοχή.

Τόπος διεξαγωγής: το buba bistrot exotique στην Κηφισιά ή αλλιώς το νέο «σπίτι» του «πατέρα» του Guru, Κωνσταντίνου Ζουγανέλη -aka General Conzou (Burger Project), όπου, η Ταϊλανδέζα «κυρία Μαρία» θα μας μεταφέρει στην street γαστρονομική παράδοση της χώρας της, «παίζοντας» με ασιατικά μυρωδικά, κλασικές συνταγές και παραλλαγές burger.

Εκεί, θα ανέβουν στα decks καλλιτέχνες, μουσικοί παραγωγοί, εικαστικοί και πολλοί ακόμη. Κάποιοι από αυτούς; Η «σοπράνο του δρόμου» Ματούλα Ζαμάνη, ο ζωγράφος Δημήτρης Τάταρης, ο ραδιοφωνικός super hero Γιώργος Μουχταρίδης από τον Pepper 96.6, η ομάδα των Davadur! parties του bios και φυσικά, ο ίδιος ο οικοδεσπότης μας, ο General Conzou.

(Συν… εκπλήξεις!)

Μουσική κατεύθυνση όλων; Ό,τι αγαπάμε από όλον τον κόσμο, ό,τι μας κάνει να χορεύουμε ή αλλιώς… πάρτι. Προσθέστε σε αυτά και ένα απρόσμενο Athens Gypsy All Stars live, με αυθεντικό gypsy swing, με σαξόφωνα, κόντραμπάσο, ακορντεόν και τουμπερλέκια και γίνατε!

Τα Χριστούγεννα σημαίνουν γιορτή, κι αυτό το Street Food and Tunes θα την επιβάλλει!

Τα πιάτα μας:

  1. Tom Kha Kai Soup: σούπα με κοτόπουλο, φρέσκα μανιτάρια, lemongrass, lime leaves και γάλα καρύδας €5
  2. Lemongrass BBQ Pork: χοιρινά καλαμάκια, μαριναρισμένα σε lemongrass €6
  3. Pok Pok Wings: φτερούγες κοτόπουλο μαριναρισμένες σε fish sauce και chili €6
  4. Spring Rolls vs Won Ton: συνδυασμός spring rolls & won ton €5
  5. Phad Thai Noodles: noodles ρυζιού με γαρίδες, φρέσκα λαχανικά, peanuts και chili €7
  6. Phad Thai Burger: μπιφτέκι από χοιρινό κιμά με lemongrass, chili, κόλιανδρο, με kimchi πίκλες, φύτρες φασολιού και fish sauce mayo, μέσα σε brioche ψωμάκι €7

Συνοδεύονται ιδανικά με cocktails, Jack Honey Smash (Jack Daniel’s Honey, lime, πορτοκάλι) & San Francisco (Jack Daniel’s No7, Chambord, ανανάς & lime)! (€8)

Οι μουσικές μας:

Κάτω χώρος – 12:00 – 20:00:
Γιώργος Μουχταρίδης (Pepper 96.6)
Ματούλα Ζαμάνη
Δημήτρης Τάταρης
General Conzou (Burger Project) κ.α.

Live act (απόγευμα):
Athens Gypsy All Stars: μουσική δρόμου στην πιο gypsy swing διάθεσή της από τον Ρουμάνο Φλορίν και την παρέα του (σαξόφωνο-κόντραμπάσο-ακορντεόν-τουμπερλέκι).

Club (πάνω χώρος) – 20:00 – 24:00:
Davadur! parties by bios: Αδαμάντιος (Teranga Beat) & Sheik Ramirez (electric kebab) on decks

Επιρροές αμερικάνικου ροκ εν ρολ σε χώρες της Ασίας, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Ξεχασμένα μουσικά διαμάντια από τα 60s ως τα 80s που συνθέτουν το αυθεντικό beat του κόσμου. Party music με γνήσια groovy μουσική από τα πέρατα του κόσμου με επίκεντρο την Αθήνα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.