Μια «συμφωνική γιορτή» με βάση τα έγχορδα σε όλα τα μέρη της μουσικής

«String Demons» έχουν ξεκινήσει από την Αθήνα την περιπέτειά τους  στον κόσμο στέκοντας δίπλα σε διάσημα ξένα σχήματα του είδους τους.

Την Παρασκευή 15 Απριλίου ανεβαίνουν στη σκηνή του «Ιανού» για να  μας παρασύρουν σε μία «συμφωνική γιορτή» με βάση τα έγχορδα σε όλα τα μέρη της μουσικής. Από heavy metal σε λαϊκά, από κλασσικά σε παραδοσιακά κομμάτια και εκκλησιαστικούς ύμνους.

Οι String Demons σ’αυτή τη βραδιά θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά το ανατρεπτικό καινούργιο κομμάτι τους «ΔαιμονοConcerto – Η ιστορία δύο προβληματισμένων (αλλά τελικά το…λύσανε!) εγχόρδων»! 

Το “δαιμόνιο’’ πρόγραμμα τους θα το συμπληρώσουν με κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο τους  που θα κυκλοφορήσει σύντομα από μεγάλη εταιρία ταυτόχρονα Ελλάδα και εξωτερικό.

Τη Δευτέρα 18 Απριλίου, στις 21.00, οι String Demons θα παίξουν στο «Λιθογραφείον», στην Πάτρα, το «Συμφωνικό Πανηγύρι» τους, από heavy metal σε λαϊκά και από κλασσικά σε παραδοσιακά κομμάτια και εκκλησιαστικούς Ύμνους.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.