Σε ένα σκηνικό φτιαγμένο από βιομηχανικά ανακυκλώσιμα σκουπίδια, ο Κύριος Α (Βασίλης Μπισμπίκης) και ο Κύριος Β (Παναγιώτης Σούλης) δύο κλώνοι, δύο εαυτοί ενός και του αυτού ατόμου βιώνουν μια διλημματική περιπέτεια της επιλογής και της ελευθερίας τους.

Αιχμάλωτοι σε μια κατεστημένη «λογική-παράλογη πραγματικότητα» που τους «φράζει τον δρόμο», αρθρώνουν πολιτικό Λόγο και Αντίλογο. Είναι η ελευθερία εξωτερική ή εσωτερική κατάσταση; Η λύση έρχεται με την μορφή μιας ωμής και χυδαίας εξουσιαστικής δύναμης, ένα χέρι που τους αφαιρεί σταδιακά τα ρούχα τους και κατ’ επέκταση την αξιοπρέπεια τους.

H ομάδα Cartel αυτό-σκηνοθετείται και μαζί με όλους τους συντελεστές, ο καθένας μέσα από το χώρο της τέχνης του, συνδιαλέγεται, συν-δημιουργεί και τοποθετείται προσφέροντας μία ανάγνωση μέσα από την οπτική της σημερινής ιστορικής συγκυρίας.

Ο Πολωνός συγγραφέας Slavomir Mrozek έγινε γνωστός με τα έργα του, «Τάνγκο» και «Εμιγκρέδες». Το έργο «Striptease» γράφτηκε το 1962 και παραμένει επίμονα επίκαιρο. Η παράσταση είναι αφιερωμένη στον συγγραφέα της, ο οποίος απεβίωσε στις 15 Αυγούστου 2013.