Summer Street Fiesta + Free Thai BBQ

Το πρώτο outdoor block party της οδού Αβραμιώτου συνοδεία Ταϋλανδέζικου μπάρμπεκιου και κοκταίηλς

Την 21η Ιουνίου ο ήλιος θα ανατείλει στις 06:03 το πρωί και θα δύσει στις 20:51 το βράδυ. Η Κυριακή αυτή θα είναι η ημέρα του Θερινού Ηλιοστάσιου, δηλαδή η μεγαλύτερη του χρόνου, και ταυτόχρονα η μέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής. Με άλλα λόγια είναι μια ευκαιρία για ένα καλοκαιρινό street party, το πρώτο επίσημο στην ιστορία του six d.o.g.s με ελεύθερη είσοδο και συνοδεία Ταϋλανδέζικου μπάρμπεκιου και κοκταίηλς.

Γεύση λάϊμ, λέμον γκρας και τσίλι σε άφθονο φαγητό και κοκταίηλς που θα ταξιδέψουν νοητά σε μέρη εξωτικά, αλλά και τα ηχεία και τα decks θα στηθούν έξω, προς χάριν του πρώτου outdoor block party της οδού Αβραμιώτου.

Επί της μουσικής οι: Στάθης Μητρόπουλος, Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος (six d.o.g.s), Μανώλης Οικονόμου (En Lefko), Βασίλης Σεβδαλής ή Chevy (Needless, six d.o.g.s.) και Παναγιώτης Πιλαφάς ή Pan (six d.o.g.s) υπόσχονται ένα καλοκαιρινό dance fusion soundtrack όπως αρμόζει σε μια τέτοια ημέρα.

Συντελεστές

DJ Sets:
Στάθης Μητρόπουλος 
Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος
Μανώλης Οικονόμου
Βασίλης Σεβδαλής
Παναγιώτης Πιλαφάς

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.