Την Κυριακή 12 Μαΐου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης γίνεται ξανά το εμπορικό κέντρο της περιοχής, όπου οι επισκέπτες της Αγοράς γνωρίζουν τους μικρούς κρυμμένους θησαυρούς της Κυψέλης, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τα μικρά μαγαζιά της γειτονιάς, έρχονται σε επαφή με την ανθρώπινη πλευρά της Κυψέλης, συναντούν το αληθινό πρόσωπο της γειτονιάς.

Μια υβριδική pop up αγορά στον ανοιχτό χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης με πρόσωπα από την γειτονιά που βρίσκονται εκεί για να δείξουν την τέχνη τους, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και φέρνει κοντά όλους τους τοπικούς τεχνίτες, DIY χειροτέχνες, καλλιτέχνες και μικρές επιχειρήσεις της Κυψέλης και τα προϊόντα τους.

Αυτή είναι η «Σούπερ Κυψέλη», στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης και καλεί τον κόσμο για δράση και πειραματισμό, επαναπροσδιορίζοντας τους δεσμούς της πόλης και την έννοια της δημοτικής αγοράς.

Στις 12 Μαΐου, στην αγορά της Σούπερ Κυψέλης θα «ξετρυπώσουμε» δίσκους, αντίκες, θα ανακαλύψουμε βιβλία, θα δοκιμάσουμε γλυκά, φαλάφελ, θα ψωνίσουμε από το (υπερ)τοπικό, το μεσιτικό γραφείο, τις κομμώτριες, θα μάθουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον μας απο το «μαντείο» της γειτονιάς, και θα γνωρίσουμε τα πρόσωπα που συνθέτουν τον εμπορικό χαρακτήρα της γειτονιάς.

Η Σούπερ Κυψέλη είναι μια ευκαιρία για ανατρεπτικές αγορές μέσα από μία ευρεία «γκάμα» προϊόντων και υπηρεσιών που σπάνια παρουσιάζονται στο ίδιο μέρος αλλά και ένας τόπος γνωριμίας και συνάντησης με δημιουργικούς ανθρώπους, ιδιαίτερες προσωπικότητες της γειτονιάς.

Είναι μια μεγάλη γιορτή συν-δημιουργίας και αλληλοϋποστήριξης της γειτονιάς και των ανθρώπων της.

Στηρίζοντας τη Σούπερ Κυψέλη, στηρίζει κανείς την τοπική οικονομία, στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις της Κυψέλης που έχουν την δική τους ταυτότητα και μοναδικότητα, υποστηρίζει μια pop up αγορά με τον αληθινό, πολύχρωμο χαρακτήρα της γειτονιάς.