Η Depo Darm παρουσιάζει την “Synergy”, μια ατομική έκθεση της οποίας η ιδιαιτερότητα και πληρότητα πηγάζει από την συνεργασία δύο καλλιτεχνών, του Ηλία Βασιλού και του Walter Yu.

Η έκθεση θα σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε την ένωση διαφορετικών στοιχείων: του Ηλία Βασιλού, με τα ιδιαίτερα καλλιτεχνικά χαρακτηριστικά του, και του Walter Yu, ο οποίος, με βάση του το Βερολίνο, έχει αναπτύξει την δική του δημιουργική διήγηση μέσα από τα έργα του.

Η σύμπραξη των ξεχωριστών τεχνικών, δεξιοτήτων και ευαισθησιών των δύο καλλιτεχνών σε πίνακες διαμορφωμένους από κοινού, αναδύουν ένα σπάνιο δημιουργικό χώρο, ο οποίος επιτρέπει στους καλλιτέχνες να αφεθούν και να εξερευνήσουν τους καλλιτεχνικούς τους κόσμους ενοποιημένα.

Όπως επισημαίνει και ο ίδιος ο καλλιτέχνης Walter Yu αναφορικά με την έκθεση, «Ως μια από τις συνέπειες της συνεργασίας μας ήταν ότι μπορέσαμε και είδαμε ξεκάθαρα την ύπαρξη του άλλου και την αμοιβαία επιρροή μας.

Έγινα ένα από τα μέσα σου Ηλία, και ο Ηλίας ένα από τα μέσα μου. Σε αυτήν περίπτωση τα μέσα και οι καλλιτέχνες ενώθηκαν για να γίνουν ένα.»

Ακόμη, θα εκτεθούν και έργα νέας δουλειάς του Η. Βασιλού, αλλά και του Walter Yu, μεμονωμένα.

Η Depo Darm είναι ένας χώρος σύγχρονης τέχνης που επιδιώκει να προωθήσει το έργο νέων αλλά και καταξιωμένων καλλιτεχνών, στεγασμένη στην Καισαριανή, Αθήνα.