Tο 5ο Zero Festival στην Λίμνη Ζηρού

Kadebostany, Active Member, Imam Baildi, Baildsa, Lia Hide, Atomic Love στη σκηνή και παράλληλες δράσεις στη λίμνη

Το Zero Festival είναι πλέον θεσμός και σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της Βορειοδυτικής Ελλάδας και όχι μόνο. Κάθε χρόνο προσελκύει κοινό απ’όλη την Ελλάδα με ανησυχίες, που θέλει να ανακαλύψει τον κρυμμένο θησαυρό της λίμνης και να το συνδυάσει με υπέροχα μουσικά ακούσματα. Έτσι λοιπόν, το φυσικό τοπίο μετατρέπεται σ’έναν πολιτιστικό καμβά για 2 γεμάτες ημέρες, αγκαλιάζοντας αρμονικά την φύση, την μουσική και τις δραστηριότητες στη λίμνη.

Φέτος το ραντεβού του καλοκαιριού είναι στην λίμνη Ζηρού με τους Kadebostany, Active Member, Imam Baildi, Baildsa, Lia Hide, Atomic Love για τις μουσικές συναυλίες αλλά και κατά την διάρκεια της ημέρας με δραστηριότητες στη λίμνη, workshops και άλλα δρώμενα.

Για τους Kadebostany δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Είναι ιδιαίτερα γνωστοί κι πολύ αγαπητοί στο ελληνικό κοινό, έχουν αρκετές sold-out συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό έρχονται στο Zero Festival στη μοναδική καλοκαιρινή φεστιβαλική τους εμφάνιση για φέτος στην Ελλάδα. Opening acts: Atomic Love & Lia Hide ενώ την ίδια μέρα θα στηθεί ένα closing live party με τους Baildsa για το 5ο Zero Festival στο τέλος της βραδιάς.

Active Member με δεκάδες υπέροχους δίσκους στο ενεργητικό τους, μεγαλώνοντας γενιές και γενιές έρχονται να ταράξουν τα νερά της λίμνης σε ρυθμούς low bap.

Από την άλλη, οι Imam Baildi μετά και την προπέρσινη εντυπωσιακή τους εμφάνιση στο φεστιβάλ, επανέρχονται να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά. Να ξεσηκώσουν πάλι το κοινό με τους ιδιαίτερους ήχους τους και να σιγοτραγουδήσουν μαζί τα αγαπημένα τους κομμάτια.

Κατά την διάρκεια της ημέρα σας προγραμματίζονται διάφορες δράσεις στην λίμνη, οργανωμένος περίπατος στο δάσος & την λίμνη, workshops κ.α. με σκοπό την επαφή των επισκεπτών/κατασκηνωτών με την φύση και την λίμνη Ζηρού και την ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.